Skip to main content
::

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Δήμος Ζακύνθου:«Εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με τη νέα ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Ζάκυνθο»

Στο Δημαρχείο υποδέχθηκε σημερα ο Δημαρχος Ζακυνθου Γιωργος Στασινοπουλος τον νέο Διοικητή Νομού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου, Πύραρχο κ. Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.


Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά τα κρίσιμα ζητήματα της πολιτικής προστασίας και του συντονισμού για την ασφάλεια του νησιού μας. Η εμπειρία του κ. Αλεξόπουλου από την 1η ΕΜΑΚ και το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής του κατάρτισης αποτελούν εχέγγυα για μια αποτελεσματική συνεργασία, με επίκεντρο πάντα την πρόληψη και την προστασία των συμπολιτών μας και του φυσικού μας πλούτου.
Παράλληλα, ευχαριστησε θερμά για την άψογη συνεργασία και την προσφορά τους στο νησί:
Τον απερχόμενο Διοικητή Π.Υ. Ζακύνθου, Πύραρχο κ. Δημήτρη Καϊάφα, στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στα Μέγαρα.
Τον Αντιπύραρχο κ. Βασίλη Γιαννόπουλο, που επιστρέφει στην Π.Υ. του Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».


Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Γιώργος Στασινόπουλος, δήλωσε: «Καλωσορίζω τον κ. Αλεξόπουλο στη Ζάκυνθο. Η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Πυροσβεστικής παραμένει προτεραιότητά μας. Όπως έχουμε αποδείξει, είμαστε δίπλα στο Πυροσβεστικό Σώμα, στηρίζοντας έμπρακτα τις ανάγκες στέγασης και τις υποδομές μας, όπως η δημιουργία της ΕΜΟΔΕ και η συντήρηση των φυλακίων μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι απέναντι σε κάθε πρόκληση. Συνεχίζουμε με κοινό στόχο μια ασφαλή Ζάκυνθο».

Δείτε επίσης

του Δημήτρη Τετράδη
"Συντονιστείτε"