Οι Μηχανικοί της Ζακύνθου καταδικάζουν την «εμπρηστική επίθεση» σε Τεχνικό Γραφείο και ζητούν «άμεση και πλήρη διαλεύκανση»

«Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για την ανομία , την παραβατικότητα και την τρομοκρατία που εμφανίζεται με διάφορες μορφές»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Νομού Ζακύνθου και ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Ανωτάτων Σχολών Ζακύνθου καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής 05/10/2025 στο Τεχνικό Γραφείο του Μέλους μας Μπονίκου Διονυσίου του Αντωνίου ,σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή του κέντρου της Πόλης της Ζακύνθου.
Επίσης ως ενεργά μέλη της Κοινωνίας της Ζακύνθου στην οποία κατοικούμε , εργαζόμαστε και βιοποριζόμαστε κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για την ανομία , την παραβατικότητα και την τρομοκρατία που εμφανίζεται με διάφορες μορφές.
Καλούμε τις Αρχές του τόπου μας στην άμεση και πλήρη διαλεύκανση της καταδικαστέας αυτής πράξης»
*Φωτογραφία Αρχείου