Skip to main content
::

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο ΣΥΡΙΖΑ τιμά την επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων - Στη Ζάκυνθο ο Βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία παραβρέθηκε  στην Ζάκυνθο και στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 161 χρόνων της Ένωσης των Επτανήσων με την μητέρα πατρίδα ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

  • Η ανάρτησή  του στην προσωπική του σελίδα στο fb

«Εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, παραβρέθηκα στην Ζάκυνθο και στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 161 χρόνων της Ένωσης των Επτανήσων με την μητέρα πατρίδα.

Μετά την πανηγυρική δοξολογία στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου, την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων και τη μαθητική παρέλαση.

Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με εκπροσώπους φορέων της Ζακύνθου (ΕΛΦΕΕ , Συλλόγου Καρκινοπαθών και Συνδέσμου φορτοεκφορτωτών Λιμένος) για ζητήματα που τους απασχολούν»

Δείτε επίσης

του Δημήτρη Τετράδη
"Συντονιστείτε"