ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ» απευθύνεται στους πολίτες ενώ μένουν λίγες ώρες μόνο έως τις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής.

 

Τονίζει ότι η ψήφος μας πρέπει να χαρακτηρίζεται και να έχει ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ. Σκεπτόμενοι το μέλλον μας, το αύριο, το μέλλον των παιδιών μας!

 

Οφείλουμε να ψηφίσουμε ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΜΕΝΟΙ από το παρελθόν. Ο Δήμος χρειάζεται να ΑΛΛΑΞΕΙ πλέον σελίδα και στρατηγική. Μη χαθεί και άλλη ευκαιρία.

 

Να επιλέξουμε ανθρώπους ΝΕΟΥΣ, οι οποίοι και ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ και έχουν τη ΔΙΑΘΕΣΗ, το ΟΡΑΜΑ και τις απαραίτητες ΑΝΤΟΧΕΣ να ανταπεξέλθουν στον Δήμο. Ανθρώπους που δεν επαναπαύτηκαν, που δεν έκαναν πίσω και που παλεύουν για τον τόπο τους.

 

Επιλέγουμε την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, την ΕΞΕΛΙΞΗ τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, την ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ, την ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ!! Επιλέγουμε ανθρώπους που μπορούν να οδηγήσουν τη Ζάκυνθο σε καλύτερα μονοπάτια, που θα λύσουν προβλήματα, που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της, που στόχο έχουν να την κάνουν να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ και πάλι.

 

Θέλουμε την ψήφο σας για να μπορέσουμε επιτέλους να δημιουργήσουμε το νησί που ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, και μου μας ΣΤΕΡΗΣΑΝ τόσα χρόνια. Ένα νησί για το οποίο όλοι οι Ζακυνθινοί θα νιώθουν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!

 

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, με ΚΑΘΑΡΑ βλέμματα, ΧΩΡΙΣ δεσμούς και εξαρτήσεις!!

 

Στις 26 Μαΐου επιλέγουμε και κάνουμε «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ» στη Ζάκυνθο!!

Ζάκυνθος Καιρός