Ιδιαίτερα θετική εκτιμά την στάση και την πολιτική του προέδρου του Φορέα Διαχείρισης του ΕΘΠΖ Δρόσου Κουτσούμπα, ο κ. Νίκος Βαρδακαστάνης, πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Βασιλικού.

Με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Φορέα την περασμένη εβδομάδα, και τις δράσεις που θα αναπτυχθούν στην περιοχή του Γέρακα το επόμενο χρονικό διάστημα, ο κ. Βαρδακαστάνης κλήθηκε από την zantepress24 να σχολιάσει τις σχέσεις μεταξύ Πάρκου και κατοίκων της περιοχής.

"Βρισκόμαστε σε συνεχή διάλογο και επικοινωνία με τον κ. Κουτσούμπα, ο οποίος είναι πάντα πολύ θετικός απέναντι μας. Μας ακούει, προσέχει και εκτιμά τα όσα του επισημαίνονται" ανάφερε ο κ. Βαρδακαστάνης.

"Η ύπαρξη του Θαλασσίου Πάρκου είναι κάτι αναγκαίο και θετικό και αποτελεί πλεονέκτημα για την Ζάκυνθο. Ιδιοκτήτες και επαγγελματίες στηρίζουμε το ΕΘΠΖ αλλά, θα πρέπει και το Πάρκο να στηρίζει εμάς ώστε όλοι μαζί να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα: προστασία της θαλάσσιας χελώνας και των κατοίκων.

Αν δεν είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε αυτό, τότε δημιουργείται θέμα και τίποτα ουσιαστικό δεν μπορεί να προχωρήσει. ΝΑΙ στο περιβάλλον, ΝΑΙ και στον άνθρωπο όμως" σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου ΣΚΟΠΟΣ.