"Απάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Παύλου Κολοκοτσά στις συκοφαντίες του απερχόμενου Δημάρχου...

Λυπάμαι και θλίβομαι για τον πολιτικό κατήφορο του κ. Μποζίκη. Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ για τελευταία φορά στο συγκεκριμένο θέμα, ύστερα από τις προσβλητικές δηλώσεις του για μένα και τον συνδυασμό μου σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014.

 Δεν θα επαναλάβω όσα είπε. Ο Ζακυνθινός λαός αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, που θα ήθελε να ακούσει από τον απερχόμενο Δήμαρχο το έργο που έκανε ή τις προτάσεις του για τα προβλήματα που μας κληρονομεί, όπως είναι η "βόμβα" των σκουπιδιών, θέμα για το οποίο δεν έκανε τίποτα επί 3,5 χρόνια, επειδή ήθελε να... ονειρεύεται τα εκατομμύρια του "Λίβα", εξαπατώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική Κυβέρνηση.

Που θα πάνε τα σκουπίδια κ. Μποζίκη; Μήπως στο αεροδρόμιο για να υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας;

 Ο απερχόμενος Δήμαρχος επέβαλλε χαράτσια, τα οποία τα πληρώνουν οι Ζακυνθινοί. Μόνο στους ημετέρους έκανε χαριστικές ρυθμίσεις. Τόλμησε να με χαρακτηρίσει ανίκανο για Δήμαρχο εμένα και τον συνδυασμό μου; Αλήθεια, θέλετε να δημοσιεύσουμε τα βιογραφικά μας;

 Είμαι ένας υποψήφιος Δήμαρχος που έχει τέσσερα ανώτατα πτυχία και 45 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στον τόπο του. Κοινωνικά και επαγγελματικά είμαι καταξιωμένος, έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη του Ζακυνθινού λαού, και ιδιαίτερα της νεολαίας. Μόνο ένας εμπαθής και πανικόβλητος θα έκανε τέτοιες δηλώσεις για έναν άνθρωπο, που η πατρίδα και διεθνείς οργανισμοί τον παρασημοφόρησαν για το έργο του και την προσφορά του.

 Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ζακύνθου θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη σε μένα και τον συνδυασμό μου. Καλώ όλους τους υποψήφιους να συζητήσουμε και να απευθυνθούμε στην κοινωνία με τις προτάσεις μας για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων, που απασχολούν τον τόπο μας.

Η Ζάκυνθος υστερεί σε θέματα υποδομών και βελτίωσης του περιβάλλοντος. Είμαστε στην τελευταία θέση από όλα τα Επτάνησα. Οι Ζακυνθινοί μας κρίνουν σε κάθε μας βήμα και σε κάθε μας λέξη. Σας ευχαριστώ κ. Μποζίκη για τις τοποθετήσεις σας."