Την Κυριακή (των Βαΐων)  13/4 και ώρα 8μμ στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγούλας

ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τη Ζάκυνθο» κ.Στέλιος Μποζίκης θα παρουσιάσει το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων καθώς και το πρόγραμμα του συνδυασμού .

Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του, σήμερα το πρωί (Σαββάτο 12/4) ο κ.Μποζίκης κάλεσε όλους τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στην Παναγούλα , ενώ παράλληλα έδωσε απαντήσεις στον κ.Κολοκοτσά για τις κατηγορίες  που διαχέει προς το πρόσωπο του μετά  την  συνάντηση του με τους εργαζόμενους του Δήμου Ζακύνθου όπως  ότι «επιχειρεί να εκβιάσει την πολιτική βούληση των εργαζομένων». Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι «όχι μόνο δεν συμβαίνουν αυτά που του προσάπτει ο κ.Κολοκοτσάς , τον οποίο αδυνατεί πλέον να παρακολουθήσει, αλλά αντιθέτως κάθε υποψήφιος πολιτικός, οιουδήποτε συνδυασμού μπορεί να συναντά και να συζητά με τους εργαζόμενους.

Στην συνέχεια ο κ.Μποζίκης έκανε αναφορά για την παρουσία του κ.Κολοκοτσά σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος «εκτός εαυτού ωρυόταν ότι είναι Στραγηγός, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένος και η πατρίδα τον έχει παρασημοφορήσει για το έργο του και την προσφορά του, πράγμα που ο σημερινός Δήμαρχος δεν μπορεί να καταλάβει αφού δεν υπηρέτησε τη θητεία του ως είθισται».  Ο κ.Μποζίκης επεσήμανε ότι «ουδέποτε αμφισβήτησε την στρατιωτική καριέρα του κ.Κολοκοτσά και δεν τον προσέβαλε ποτέ προσωπικά » τονίζοντας παράλληλα ότι «ο ίδιος δεν υπηρέτησε λόγω οφθαλμικού προβλήματος που έχει».

Τέλος ο κ.Μποζίκης στην τελευταία εκπομπή του πριν τις εκλογές, εξέφρασε την απορία του, για την τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη σε ΜΜΕ που παγιδεύτηκε και  δήλωσε ότι «η πορεία της παρούσας Δημοτικής Αρχής ήταν καταστροφική για το Δήμο».

"Ο κ.Μυλωνάς δεν είχε λόγο να καταφερθεί εναντίον μου, ούτε να δημιουργηθεί μεταξύ μας αντιπαλότητα αφού οι διεκδικήσεις μας είναι σε άλλο επίπεδο, αυτός Περιφέρεια κι εγώ στο Δήμο. Αν κι εγώ δεν κατευθύνω και δεν είμαι αυτός που θα έδινα γραμμή για το ποιον να στηρίξουν στην Περιφέρεια οι συνεργάτες και οι ψηφοφόροι μου, μετά από τη δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη, εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους".