ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα οι «φιλότιμες» προσπάθειες που καταβάλλουν κάποιοι να σταματήσουν την προσπάθεια του Προέδρου της ΔΕΥΑΖ κ.Π.Αβράμη , όσο αναφορά τις ενέργειες που έχει κάνει προκειμένου να ενταχθεί το έργο της αποκατάσταση του αγωγού ύδρευσης.

Όπως είναι γνωστό τόσο ο κ.Αβράμης, όσο και η Δημοτική Αρχή, δρομολόγησαν ενέργειες και καταβάλλουν προσπάθειες, να αντιμετωπιστούν οι σκόπελοι που έχουν προκύψει , σύμφωνα πάντα και με τη δημόσια τοποθέτηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΖ που επισημαίνει ότι είναι αναγκαία η αντικατάσταση του διάτρητου αγωγού για να υπάρξει ομαλή υδροδότηση.

Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο IonianRadio gr, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Δ.Μυλωνάς, έκανε λόγο για sms που στάλθηκε στον Περιφερειάρχη κ.Σ.Σπύρου και το οποίο σύμφωνα με την δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη έγραφε «Πρόσεξε καλά να μη χρηματοδοτήσεις τον αγωγό ύδρευσης, γιατί  αν υπογραφεί θα βγει ο Μποζίκης και  θα πει “εγώ έκανα το έργο”».

«SMS-Σκόπελος» που βρήκε αντίθετο τόσο τον Περιφερειάρχη όσο και τον κ.Μυλωνά ο οποίος όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Βάλαμε σαν Περιφέρεια εννέα εκατομμύρια ευρώ και εντάξαμε τον αγωγό ύδρευσης. Η μελέτη ήταν μισοτελειωμένη από εποχή Κομιώτη. Κάποια στιγμή με κάποια Δημοτική Αρχή θα γινόταν».