ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τον Δήμαρχο Ζακύνθου Στέλιο Μποζίκη επισκέφθηκε σήμερα (12-03-2014), ο νέος Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων, Γιώργος Διδασκάλου.

Η επίσκεψη εκτός από εθιμοτυπικού χαρακτήρα ήταν και ουσιαστική, αφού συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Δημοτική Αρχή και την τοπική κοινωνία και φάνηκε πως μπήκαν οι βάσεις για μία στενή συνεργασία, ώστε αυτά να προωθηθούν ή να επιλυθούν.

Ο Δήμαρχος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην θητεία του και να είναι εποικοδομητική, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην καλή συνεργασία που είχε με τον προκάτοχό του κ. Μανώλη Αγγελάκα.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Διδασκάλου ήταν να γνωριστεί από κοντά με τους ανθρώπους που θα συνεργάζεται στο μέλλον και να ακούσει τα ζητήματα που απασχολούν την Ζάκυνθο.

Τα θέματα που απασχόλησαν την συνάντηση αφορούσαν την διαχείριση των απορριμμάτων και την δημιουργία του ΧΥΤΥ, την υλοποίηση του μεγάλου έργου της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης, την αξιοποίηση των ακινήτων του δημοσίου για την στέγαση υπηρεσιών, τη λειτουργία της Αλ. Ρώμα, κ.ά.