ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στα πλαίσια των προεκλογικών επαφών του κι επισκεπτόμενος τη Ζάκυνθο και τα γραφεία της ZantePress24  και του IonianRadio.gr, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης

κι επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΑΣΑ, κ.Θεόδωρος Γαλιατσάτος, παραχώρησε συνέντευξη εφ’  όλης της ύλης, στο δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη.

Aναφερόμενος σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες ,o κ.Γαλιατσάτος κατάθεσε ολοκληρωμένες προτάσεις κι επιχειρήματα, μέσα από τα οποία αποδεικνύεται η στρατηγική του, για την υλοποίηση συγκεκριμένων στόχων.

Στην συνέντευξη του , ο κ.Γαλιατσάτος, στάθηκε ιδιαίτερα στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και στα εις βάρος  των πολιτών αποτελέσματα της Κυβερνητικής πολιτικής. Η κριτική του, δεν είχε το χαρακτήρα της στείρας αντιπολίτευσης ενώ ο λόγος του ήταν σταθερά εποικοδομητικός  με  έμφαση στα κοινωνικού χαρακτήρα ζητήματα.

Παρόλα αυτά ασκώντας έντονη κριτική  στον Περιφερειάρχη κ.Σπύρου, ο οποίος σύμφωνα με την άποψη του κ.Γαλιατσάτου είναι εκφραστής αυτής της πολιτικής , επεσήμανε ότι η Π.Ι.Ν εγκλωβίστηκε  στην χωρίς σχέδιο  διοίκηση του κ.Σπύρου, η οποία μεταξύ των πολλών αρνητικών της αποτελεσμάτων , ήταν και αυτό της χαμηλής απορροφητικότητας και της μη ορθολογικής εκμετάλλευσης των χρηματοδοτήσεων ΕΣΠΑ εις βάρος της ευρύτερης περιοχής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΑΝΑΣΑ, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «οι εκλογές αυτές έχουν καθαρά πολιτικό χαρακτήρα και πρέπει ναι μεν να είναι αυτοδιοικητικές, αλλά παράλληλα πρέπει να δώσουν και μήνυμα σε αυτούς που έχουν κατακρεουργήσει την καθημερινότητα μας». Παράλληλα ο κ.Γαλιατσάτος, επισημαίνοντας ότι ο στόχος του, αμέσως μετά τις εκλογές θα είναι η αλλαγή του Καλλικράτη, θεωρώντας, ότι «οι συνθήκες είναι αυτές που επιβάλλουν παραπάνω από ένα Δήμο στα  νησιά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  καθώς και η συμμετοχική  διαδικασία των πολιτών σε μία αυτοδιοίκηση με πόρους και αρμοδιότητες που θα στηρίζονται σε αυτόν το χαρακτήρα πολιτικής.

Τέλος σε ερώτηση που του τέθηκε, σχετικά με τα ονόματα που θα συγκροτούν το ψηφοδέλτιο του και την συμμετοχή του κ.Αντ.Κασσιμάτη, ο κ.Γαλιατσάτος δήλωσε ότι βρίσκεται σε στάδιο συναντήσεων και συζητήσεων, χωρίς να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει την κάθοδο Κασσιμάτη.

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (07.03.2014)


Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADIO