ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤ/ΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 7:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες,

                 Την ώρα που η κατάσταση για τους εργαζόμενους του κλάδου μας γίνεται όλο και χειρότερη, με τις απολύσεις να αυξάνονται, να εντατικοποιείται η εργασία, να αυξάνεται  η εκμετάλλευση, οι μισθοί πείνας και η ανασφάλιστη εργασία, έρχονται και νέα μέτρα που θα επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να κοροϊδεύει  μεταφέροντας ξανά στο λαό τα βάρη της «κοινωνικής ευαισθησίας» τους.

Κυβέρνηση, βιομήχανοι δεν υπολογίζουν τους εργαζόμενους. Τους θέλουν φτηνό εργατικό δυναμικό για να αυγαταίνουν τα κέρδη τους.

Ξεκινούν φάμπρικα με πλειστηριασμούς κατοικιών για χρέη λαϊκών νοικοκυριών στις τράπεζες. Τα τιμολόγια της ΔΕΗ αυξάνονται, η φορολογική επέλαση κλιμακώνεται, το πετρέλαιο έχει πάρει τα ύψη, η υγεία γίνεται ακριβό αγαθό και οι εργαζόμενοι μένουν χωρίς ρεύμα, περίθαλψη, στέγη , φαγητό, θέρμανση.

Για εμάς πρέπει να  σημάνει συναγερμός!

Να μη μείνει κανείς μόνος του απέναντι στις τράπεζες, στα δικαστήρια και το κράτος.

Να μην αφήσουμε τον ιδρώτα, το σπίτι του συναδέλφου μας, του γείτονα μας να γίνει λεία στα χέρια των αρπαχτικών που περιμένουν καρτερικά.

Να τους εμποδίσουμε, να αναπτύξουμε οργανωμένο κίνημα αντίστασης και λαϊκής ανυπακοής, που να απαντά στην επίθεση και στο μέγεθος του πλήγματος που ετοιμάζονται να επιφέρουν.

                Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, να μην δείχνουν καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, στους δημάρχους και τα διάφορα επιτροπάτα που τώρα τους πήρε ο πόνος για την φτωχολογιά. Είναι αυτοί που υλοποιούν όλα αυτά που οδηγούν στο ακριβό ρεύμα, στα χαράτσια, στη φορολογία, στις απανωτές αυξήσεις δημοτικών τελών. Να έρθουν σε επαφή με το σωματείο μας για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν. Να καλέσουν και άλλους που είναι στην ίδια απαράδεκτη κατάσταση και μαζί με τα σωματεία μας ν’ απαιτήσουμε :

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤ/ΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 7:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ