Για θέματα τοπικής και πολιτικής επικαιρότητας αλλά και τις εξελίξεις στους κόλπους της τοπικής Ν.Δ., μίλησε, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου κ. Ακης Κομιώτης στον IonianRadio.gr.

Αρχικά ο κ.Κομιώτης αναφέρθηκε στη συνεδρίαση της  ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελατίων,  όπου συζητήθηκαν θέματα οργανωτικά της παράταξης, προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των ορεινών αλλά και θέματα που αφορούν τις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Πάνω στα θέματα αυτά έγινε εποικοδομητικός διάλογος και κατατέθηκαν προτάσεις για την αναγκαιότητα συμμετοχής και ενεργοποίησης των στελεχών σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες.

«Υπάρχει ενδιαφέρον διεκδίκησης και ήδη έχει ανοίξει το θέμα της προετοιμασίας για τις δημοτικές εκλογές. Συζητάμε με όλα τα στελέχη, σε όλη τη Ζάκυνθο και πιστεύω ότι σύντομα θα υπάρχει ένας που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου με συνεργάτες όλους τους υπόλοιπους και από όλους τους πολιτικούς χώρους» δήλωσε στον IonianRadio. gr, επισημαίνοντας παράλληλα ότι « το ψηφοδέλτιο που θα κατεβάσει η Ν.Δ. θα είναι ψηφοδέλτιο  που θα λύσει τα προβλήματα της Ζακύνθου, κάτι που δεν κατάφερε να πετύχει  η παρούσα Δημοτική Αρχή»

«Αύριο, πρέπει να έχουμε μία Δημοτική Αρχή, που θα έχει πρόγραμμα, θα διεκδικεί, θα οργανώνει και πρωτίστως θα ξέρει τι εστί Καλλικράτης. Ο σημερινός Δήμαρχος δεν τα κατάφερε, δεν διεκδίκησε με πρόγραμμα και δεν ήρθανε χρήματα στο νησί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Κομιώτης.

Σε ερώτηση του Δημήτρη Τετράδη, αν έχει βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στη Ζάκυνθο, ο κ.Κομιώτης  απάντησε ότι ακόμη σαν ΝΟΔΕ δεν έχουν καταλήξει αλλά το μόνο που μπορεί να πει  με βεβαιότητα είναι ότι τα πρόσωπα που θα επιλεγούν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο θα έχουν «γνώσεις των θεμάτων, κέφι για δουλειά και θα κουβαλάνε μέσα τους την δύναμη της αλλαγής » .

« Δεν αποκλείω κανένα όνομα, όλα τα πρόσωπα τα βλέπουμε ίσα προς ίσα. Θα καταλήξουμε σε ένα και τα υπόλοιπα θα συνεργαστούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ενώ επεσήμανε  ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία του  2014, γιατί έχει αναλάβει άλλη αποστολή».

Τέλος ο κ.Κομιώτης αναφέρθηκε στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες ημέρες και θα είναι αφιερωμένη στα παλιά στελέχη του χώρου της Ν.Δ.

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (09.01.2014)


Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADIO