«Με ευχές , θεωρητικές προσεγγίσεις , διαπιστώσεις κι απέχοντας με ασφάλεια και άνεση προκειμένου να διεκδικήσεις ψηφαλάκια ,δεν μπορείς να ατενίσεις το μέλλον και να φτάσεις εκεί που θέλεις»,

δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μυλωνάς αναφερόμενος στην αποχή της Αντιπολίτευσης στην τελετή έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, κατά την διάρκεια συνέντευξης του στην βραδινή ενημερωτική εκπομπή του Δημήτρη Τετράδη στον IonianRadio.gr.

«Με την αποχή τους δεν συμβάλλουν και δεν προσφέρουν τίποτα. Δεν είναι θέμα Κυβέρνησης ή κόμματος, είναι θέμα θεσμικό της Χώρας μας. Θεωρώ ότι η Αντιπολίτευση , που δεν είναι μόνο ο Τσίπρας, όφειλε να μην απέχει και με την ενεργή συμμετοχή της να φτάσει στο Μπαρόζο, τη φωνή της ομάδας του λαού , που δεν συμφωνεί σε αυτά που επιτάσσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην συνέχεια ο κ.Μυλωνάς και με αφορμή τη δημόσια παρέμβαση  του κ.Κοντονή, που ζητά διευκρινήσεις  σε τοποθέτηση  του Αντιπεριφερειάρχη  στο Περιφερειακό Συμβούλιο, δήλωσε χαρακτηριστικά, «Δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που δημοσιοποιήθηκε και η αναφορά μου έχει να κάνει με συγκεκριμένο βουλευτή, που δεν ανήκει στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και που αρέσκεται στους καπιταλιστικούς κανόνες της αγοράς, συνυπάρχει μέσα από το καπιταλιστικό σύστημα και την ίδια στιγμή βγαίνει στα μπαλκόνια και μιλάει για συντρόφους και λαϊκούς αγώνες.

Γέφυρα Αγ. Χαραλάμπη

 Αναφορικά με τις εργασίες που έπρεπε να είχαν ξεκινήσει στην  πολυσυζητημένη γέφυρα Αγ.Χαραλάμπη, ο κ.Μυλωνάς δήλωσε ότι έχει κληθεί ο ανάδοχος, έχει καταθέσει την εγγυητική επιστολή, και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στήριξης με τσιμεντοενέσεις της γέφυρας, ενώ παράλληλα αναμένεται από την ΔΕΥΑΖ και τον ΟΤΕ να απομακρύνουν τα δίκτυα τους, που βρίσκονται κρεμασμένα στην γέφυρα.

Ολοκληρώνοντας ο κ.Μυλωνάς για μια ακόμη φορά τόνισε, ότι στις 30/4/2014, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στερέωσης της γέφυρας και απομάκρυνσης δικτύων και θα σταματήσουν οι εργασίες  για να συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο προκειμένου να διευκολυνθεί η κυκλοφορία την τουριστική περίοδο .

Τέλος ο κ.Μυλωνάς δήλωσε ότι στις προσεχείς εκλογές θα επαναδιεκδικήσει την ΠΕΖ  κατεβαίνοντας υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του κ.Σπυρου .

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (8.1.2014)


Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADIO