ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μια ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε, χθες το πρωί  (4/1/2014), ο Δήμαρχος κ.Στ.Μποζίκης  του προκάλεσε ανησυχία και μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο κ.Μποζίκης υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τις οποίες δεν προέκυψε παθολογική αιτία για την αδιαθεσία του, παραμένει όμως για προληπτικούς λόγους και μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων του στο νοσοκομείο ακολουθώντας συντηρητική αγωγή.

Ο ίδιος, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο διαδίκτυο, αναφέρθηκε στην  περιπέτεια που είχε, λέγοντας χαρακτηριστικά «Αν αναρωτιέστε γιατί "χάθηκα" αυτό οφείλεται σε μια προσωρινή ( θέλω να πιστεύω) αδιαθεσία μου και νοσηλεία μου στο Νοσοκομείο! Να είστε όλοι καλά!!!»

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο κ.Μποζίκης νιώθει  καλά , τον περισσότερο χρόνο περνάει στον προθάλαμο του Νοσοκομείου συνομιλώντας με ασθενείς και συνοδούς ενώ παράλληλα ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών, που του συνέστησαν ηρεμία και ξεκούραση.

Η ZantePress24 και το IonianRadio.gr  εύχονται  περαστικά και ταχεία  ανάρρωση!

Νεότερη ενημέρωση (06/01/2014)

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η υγεία του Δημάρχου εξελίσεται ομαλά και οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν μια απλή λοίμωξη.