ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Για συνηθισμένη και κακόγουστη φάρσα κάνει λόγο η Ionian Ferries, σε ανακοίνωση της,

αναφορικά με  το τηλεφώνημα που δέχθηκε το Σαββάτο 28/12/2013 το Λιμεναρχείο  για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο πλοίο  «Νήσος Κεφαλονιά», λίγο πριν την αναχώρηση του από το λιμάνι της Κυλλήνης με προορισμό τη Ζάκυνθο. Μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ionian Ferries καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες που μόνο αποτέλεσμα έχουν την ταλαιπωρία των επιβατών, επισημαίνοντας ότι παρόμοιου χαρακτήρα φάρσες έχει δεχθεί κατ΄ επανάληψη στην 40ετή παρουσία της στην ακτοπλοΐα.

«Θεωρούμε σκόπιμο να θυμίσουμε ότι παρόμοιες φάρσες έχουν συμβεί πάμπολλες φορές και στα πλοία μας στην 40ετή και πλέον παρουσία μας στον ακτοπλοϊκό χώρο των νησιών μας, ιδιαίτερα, δε, στα βραδινά δρομολόγια. Έτσι, όχι μόνο γνωρίζουμε τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται για τον εξονυχιστικό έλεγχο του πλοίου, από ειδικά κλιμάκια με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων που έρχονται για τον σκοπό αυτό από την Πάτρα, αλλά και αντιλαμβανόμαστε την ταλαιπωρία και αγανάκτηση του επιβατικού κοινού. Τώρα από που προέρχονται οι φάρσες αυτές και τι εξυπηρετούν, δεν είμαστε σε θέση όχι μόνο να γνωρίζουμε αλλά κυρίως να αποδείξουμε για αυτό και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί στα συμπεράσματά μας», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η Ionian Ferries.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχουν φτάσει στα γραφεία της ZantePress24 , το τηλεφώνημα στο Λιμεναρχείο ,  έγινε από την Ζάκυνθο και διενεργούνται έρευνες για τον άγνωστο φαρσέρ.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί,  ότι η πλοιοκτήτρια εταιρεία του «Νήσος Κεφαλονιά», σεβόμενη την ταλαιπωρία των επιβατών προσέφερε φαγητό και καφέ στους επιβάτες , τακτική που ακολούθησε και στο επόμενο δρομολόγιο της από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη, στους επιβάτες που άθελα της, τους καθυστέρησε.