ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Χαιρετίζω με ικανοποίηση το γεγονός ότι η κυβέρνηση και το Υπουργείο Τουρισμού προχωρά γοργά στη νομοθετική διαδικασία για τη δημιουργία του φορέα διαχείρισης για την περιοχή του Ναυαγίου Ζακύνθου . 
 
Είμαι βέβαιος πως και όλα τα στελέχη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στη Ζάκυνθο νιώθουν ικανοποίηση που η κυβέρνηση δίνει λύση στο ζήτημα αυτό, κάτι που φαντάζομαι θα εκφραστεί και από το όργανο της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας μιας και γεγονός είναι πως όλοι , φορείς και πολίτες , συμφωνούν στη δημιουργία φορέα . 
 
Ως τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ελατίων θεωρούμε πολύ θετικό το ότι στο επταμελές συμβούλιο θα συμμετέχουν δυο πρόεδροι των κοινοτήτων της περιοχής , γεγονός που δίνει μεγάλη αξία και λόγο στους κατοίκους των ορεινών.
 
Θεμιτό είναι το ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά και μια τρίτη επιπλέον εκπροσώπηση , αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι κοινότητες είναι η ραχοκοκαλιά του Δήμου , αφού οι πρόεδροι και τα μέλη των συμβουλίων είναι αυτοί που έρχονται πρώτοι αντιμέτωποι με τα προβλήματα . 
  
Καλώ και πάλι τον βουλευτή να ενεργήσει με γνώμονα το γενικό καλό και το συμφέρον των πολιτών . Ο μητροπολίτης Δωδώνης δήλωσε πως ο Βουλευτής είναι μαζί του, εγώ πιστεύω πως ο βουλευτής πρέπει να είναι και θα είναι με τους πολίτες. 
 
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜ.Τ.Ο ΕΛΑΤΙΩΝ ΝΔ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο
 
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ