ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ζάκυνθος 28-2-2021|
Εκατοντάδες Ζακυνθινοί την Παρασκευή 26-2-2021, μετά από δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα, μέσα σε λίγες ώρες κατέθεσαν αιτήσεις για να προσληφθούν στο Δήμο Ζακύνθου με οκτάμηνη σχέση εργασίας.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή ο Δήμαρχος Ζακύνθου είπε ότι εξεπλάγη με την αθρόα προσέλευση για την κατάληψη των θέσεων εργασίας.
Ο Δήμαρχος Ζακύνθου αγνοεί ότι με τα επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ και του ΕΦΚΑ 2 στους 3 οικονομικά ενεργούς πολίτες  βρίσκονται σε κατάσταση ημιανεργίας και ανεργίας. Ιδιαίτερα στη Ζάκυνθο με την μονοκαλλιέργεια του τουρισμού πολλοί Ζακυνθινοί αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης ευρισκόμενοι σε ανεργία  από τον Οκτώβριο του 2019.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ να ανακοινώνεται ότι θα υποβάλλονται αιτήσεις από τις 26-2 μέχρι στις 28-2 όταν μεσολαβεί το Σαββατοκύριακο.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ να μην αποδέχονται την αξιολόγηση των αιτήσεων με βάση αντικειμενικά κριτήρια.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ να χρησιμοποιούν τις θέσεις εργασίας ως λάφυρα της εξουσίας τους.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ οι προσλήψεις να έχουν γίνει πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε διαδικασία.
Αποχωρήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο για να τονίσουμε την πλήρη αντίθεση μας με την μετατροπή του Δήμου μας  σε ρουσφετολογικό μηχανισμό και όχι σε αυτοδιοικητικό  όργανο Δημοκρατίας και ισονομίας των πολιτών.
Η αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στην εργασία των  Ζακυνθινών καταπατήθηκε με προκλητικά  και χυδαία επιχειρήματα  .
Η υποτίμηση και η περιφρόνηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των Ζακυνθινών να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφτούν με το αντίστοιχο  τίμημα γιατί άλλωστε, είναι πολύ μικρή η κοινωνία μας  για να μπορούν να κρυφτούν  οι ευθύνες σας πίσω από την άρνηση της ψηφοφορίας .