ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Οι Δημοτικοί συνδυασμοί που κατηγορείτε κύριε, εκπροσωπούν το 53% του Ζακυνθινού Λαού, ενώ η δική σας παράταξη μόλις το 22,74%, είτε το θέλετε είτε όχι»
  • «Φτάνει πια με τα ΨΕΥΤΙΚΑ τα ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!»
Συγκεκριμένα,
Στην Λαϊκή συνέλευση με θέμα το Ναυάγιο, που συγκάλεσε το Σάββατο το βράδυ ο Δήμαρχος κ. Ν. Αρετάκης στο κοινοτικό γραφείο των Βολιμών, ισχυρίστηκε ότι «στην αντιπολίτευση, Αρμένης, Καρακάς και Αγαλιανός, όλοι είναι συνεννοούμενοι να λένε ότι φταίει για όλα ο δήμαρχος που δεν κάνει τίποτα, για να καταφέρουν να βαρεθώ για να σηκωθώ και να φύγω».
Όχι κύριε Δήμαρχε. Εμείς δεν λέμε να φύγετε! Να κάτσετε εκεί που είσαστε, για όσο σας επιτρέπει η νομοθεσία.
Όμως κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής και ο ένας χρόνος που έχει περάσει από τότε που ο Δήμος διοικείται από τον Έναν, τον Ενάρετο και Τολμηρό (Αρετή και Τόλμη) κ. Αρετάκη είναι ήδη πάρα πολύς για να έχει κι άλλη ανοχή στα πεπραγμένα του.
Οι Δημοτικοί συνδυασμοί που κατηγορείτε κύριε, εκπροσωπούν το 53% του Ζακυνθινού Λαού, ενώ η δική σας παράταξη μόλις το 22,74%, είτε το θέλετε είτε όχι. Εσείς οφείλατε να συνεννοείστε μαζί τους, όπως ορίζει η Δημοκρατική Συνείδηση. Αλλά τι να περιμένει κανείς; Εδώ όπως λέτε «Δεν τα πάτε καλά ούτε με τους άμεσους συνεργάτες σας, τους αντιδημάρχους σας, γιατί δεν σας καταλαβαίνουν». Κι ας σας έδωσαν το υψηλό, για έναν άγνωστο στην κοινωνία άνθρωπο, ποσοστό του 22,74%. Αυτό το ποσοστό σας έδωσε το δικαίωμα να διεκδικήσετε τη Δημαρχία.
Άρα να περιμένουμε να συνεννοηθείτε με εμάς; με την κοινωνία; ή με τους θεσμικούς παράγοντες του τόπου;
Αφού όλους τους καταγγέλλετε και τους έχετε βάλει απέναντί σας, βλέποντας παντού φαντάσματα που σας κυνηγάνε.
Φτάνει πια με τα ΨΕΥΤΙΚΑ τα ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!
Από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης  «ΑΝΑΔΡΑΣΗ»