Νέα στοιχεία έφεραν στο φως οι εντατικές έρευνες των αρχών για το έγκλημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον Άγιο Σώστη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 37χρονη επιχειρηματίας και να τραυματιστεί ο 53χρονος σύζυγός της.
Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν ταχύπλοο σκάφος για να φύγουν από το νησί και συγκεκριμένα από το Βασιλικό Ζακύνθου όπου και εντοπίστηκε από τις Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές
Οι έρευνες συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες ανακρίνεται για αυτό το θέμα ένα άτομο.
Στο μεταξύ,κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, βρίσκεται στο νησί της Ζακύνθου από το απόγευμα της Τρίτης, 9 Ιουνίου, συμβάλλοντας στο έργο των τοπικών αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος.
Ο 53χρονος, που τραυματίστηκε από τις τέσσερις σφαίρες που δέχτηκε από τους δράστες, χθες το απόγευμα και για αρκετές ώρες έδινε κατάθεση στις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής της Λιθακιάς, του Λαγανά και του Καλαμακίου, οι οποίες έχουν υποδείξει στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, την διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες.