ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τις θερμότερες ευχαριστίες του αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Χαρδαλιά, καθώς και στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Αντιστράτηγο Π.Σ. Βασίλειο Παπαγεωργίου, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά του για την ενίσχυση της Π.Υ. Ζακύνθου με επιπλέον εποχιακό προσωπικό.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου ενισχύεται με25 επιπλέον εποχιακούς πυροσβέστες. Σημειώνεται ότι το περασμένο καλοκαίρι το νησί μας είχε ενισχυθεί με 30 εποχιακούς πυροσβέστες, οι οποίοι φέτος επαναπροσλαμβάνονται.Συνεπώς, η Π.Υ. Ζακύνθου στελεχώνεται με 55 συνολικά εποχιακούς πυροσβέστες με στόχο την καλύτερη κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυροπροστασίαςκαι πυρασφάλειας.

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, «Κατά την θερινή περίοδο αυξάνονται κατακόρυφα οι ανάγκες του νησιού μας, το οποίο κάθε χρόνο πλήττεται από εκτεταμένες πυρκαγιές.Συνεπώς,καθίσταται επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης της πυροσβεστικής δύναμης στη Ζάκυνθο με επιπλέον προσωπικό, για την καλύτερη δυνατή προστασία πολιτών και επισκεπτών. Στόχος είναι οι συμπολίτες μας και να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς».