Νεότερη Ενημέρωση!    16:10
25 στρέμματα καμένης δασικής έκτασης , είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός  της πυροσσβεστικής υπηρεσίας για τη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 13:25 λίγο πριν το χωριό Κοιλιωμένος.
Με 2 καναντέρ, 2 πετζετέλ και 1 ελικόπτερο  ενισχύθηκαν από αέρα , οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας  και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.  Οι δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή , που  έχει κατακλυστεί από το καπνό , ενώ πριν λίγο ανέβηκαν και ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Δ. Ακτύπης καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γ. Στασινόπουλος.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας της ΠΕΖ κ. Μαρία Μουζάκη, υπήρξε συνδρομή από 3 ιδιωτικές υδροφόρες και 1 της ΔΕΥΑΖ, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση του νέου Αστυνομικού Δ/ντή κ. Θοδωρή  Τσατσαρη και του Διοικητή της Τροχαίας κ. Τσώλου.
Από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕΖ αποφασίστηκε η εφαρμογή της απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη κ. Νιοτόπουλου  για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας ,  όλο το 24ωρο στη περιοχή του Ναυαγίου, όπου και προχώρησαν στη σταδιακή εκκένωση του. Μέριμνα επίσης και επίβλεψη υπάρχει και στη περιοχή Μπόχαλης, λόγω της αναμενόμενης  έντασης των ανέμων τις επόμενες ώρες.

Συμβαίνει τώρα!
Πυρκαγιά ξέσπασε στις 13:25  μεταξύ Κοιλιωμένου και Αγαλά.
Στην περιοχή επιχειρούν 8 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 20 άνδρες , ενώ στην επόμενη ώρα αναμένονται ενισχύσεις και από αέρα με πετζετέλ από Κεφαλονιά και κάναντερ.
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση