ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ζακύνθου, Αναστάσιος Μαρίνος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο του νησιού μας το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ" και επικύρωσε και τυπικά την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαίου.
Εξερχόμενος του δικαστηρίου ο κ. Μαρίνος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια μαζί με τους συνεργάτες μου πριν από 2 χρόνια, δεν περιμέναμε τις πλάτες κανενός. Στηριχτήκαμε στις δικές μας δυνάμεις και για εμάς σήμερα είναι ημέρα χαράς και πίστης ότι αυτές τις εκλογές θα τις κερδίσουμε με τη βοήθεια των Ζακυνθινών, που θέλουν πλέον κάτι διαφορετικό για τον τόπο μας.
Σήμερα Κυριακή 5 Μαίου κατέθεσα στο Πρωτοδικείο Ζακύνθου τα ονόματα 
των 50 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων (29 άντρες και 21 γυναίκες) του συνδυασμού "ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ" που έχω την τιμή να ηγούμαι και ο οποίος διεκδικεί επί ίσοις όροις την είσοδό του στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, που για πάντα θα είναι μέλη της οικογένειάς μου.
Τηρήσαμε την αρχική υπόσχεση που δώσαμε στους Ζακυνθινούς και δεν υποκύψαμε. Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες που έλεγαν πως δεν θα κατέβουμε, πως δεν θα συγκροτήσουμε συνδυασμό, πως θα κάνουμε πίσω και άλλα τέτοια φαντασιόπληκτα. Το πιο σημαντικό από όλα όμως, είναι πως αυτός ο συνδυασμός απαρτίζεται από νέα και άφθαρτα πρόσωπα και όχι από παλιούς και... δακτυλοδειχτούμενους.
Δεσμευθήκαμε για αυτό και το τηρήσαμε στο ακέραιο. Αυτή η προσπάθεια δεν ήταν εύκολη, μας έβαλαν τρικλοποδιές διάφοροι καλοθελητές, όμως ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ, επιδεικνύοντας θέληση, πείσμα και αποφασιστικότητα, ώστε ο τόπος μας να πάει μπροστά και να μη μείνει στάσιμος. Για να φύγουμε από τη γκρίζα καθημερινότητα.
Πλέον η τύχη του νησιού βρίσκεται στα χέρια σας. Εσείς θα επιλέξετε την επόμενη Δημοτική Αρχή και ευελπιστούμε πως θα μας τιμήσετε με την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας, γιατί στο διάβα της ζωής μας έχουμε αποδείξει ότι δεν σας προδίδουμε.
Η 26η Μαίου ας είναι η απαρχή ενός καλύτερου αύριο, που δεν θα έχει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, παρανομίες, μίζες και εκβιασμούς. 
Εμείς δεν θα κάνουμε φανταχτερές φιέστες χιλιάδων ευρώ, ούτε θα κοροϊδέψουμε. 
Αντιθέτως, τις επόμενες ημέρες θα έρθουμε σε επαφή με όλους σας για να αφουγκραστούμε την αγωνία σας και τα προβλήματα που σας απασχολούν, προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις και δίνοντάς σας χέρι με χέρι το πρόγραμμά μας, που είναι άρτιο, κοστολογημένο και το κυριότερο εφικτό.
Αυτό είναι το στοίχημά μας: Να αντιληφθούν άπαντες πως η "ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ" είναι η διέξοδος για να αισθανόμαστε υπερήφανοι που ήμαστε Ζακυνθινοί. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα και αξίζουμε ένα ευοίωνο μέλλον για μας και τα παιδιά μας... 
Στις 26 Μαίου κάθε ψήφος μετράει. Δώστε μας τη δύναμη να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας και να προβούμε σε μείωση δημοτικών τελών μέσα στο πρώτο εξάμηνο από την ανάληψη των καθηκόντων μας. Δώστε μας την ώθηση για να φέρουμε επενδύσεις εκατομμυρίων και να γίνουν έργα υποδομής σε συνεργασία με την ιδιωτική πρωτοβουλία. Εσείς θα δώσετε την ψήφο σας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για μην παραμείνει η Ζάκυνθος ο "φτωχός συγγενής" των Ιονίων Νήσων και της Ελλάδος.
Τηρώ τις υποσχέσεις μου. Ολοένα και περισσότεροι έρχονται μαζί μας. Το αίτημα της αλλαγής είναι ώριμο. Η Ζάκυνθος δεν γυρίζει πίσω. Κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον της.
Τώρα ξέρεις: "ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ". Η μόνη καθαρή και έντιμη επιλογή!".