Στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ γεύσεων που διοργανώθηκε στην Πάτρα , συμμετείχε η Ζάκυνθος 11-13/4/2014 όπου μέλη του “Chef Club” έκαναν μεταξύ άλλων και  παρουσίαση του παραδοσιακού ζακυνθινού πρωινού.

Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο, εμπειρία για όλους τους σεφ που παραβρέθηκαν στο στάδιο ΤΟΦΑΛΟΣ. Αξίζει και πρέπει να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ αυτό αποτέλεσε ένα μεγάλο δώρο για τον τόπο μας , αφού η διοργάνωση του στην Πάτρα (καθώς και Αθήνα και Θεσσαλονίκη ) επετεύχθη μετά από πολύ πίεση κι ενδιαφέρον σεφ και φορέων που σχετίζονται με τα τρόφιμα και τον επισιτιστικό τομέα.

Εκτός από την παρουσίαση του ζακυνθινού πρωινού τα μέλη του  “Chef Club”, του νησιού μας ,  παρουσίασαν παραδοσιακές τοπικές συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής κι εντυπωσιακά μενού, αναδεικνύοντας την γαστρονομία της Ζακύνθου.

Στην διοργάνωση υπήρξε και παρουσίαση χορευτικών από το συγκρότημα του Πολιτιστικού συλλόγου «Μανώλιες»