ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στον ΙοnianRadio.gr,  και στην εκπομπή «Καλημέρα Ιόνιο» φιλοξενήθηκε σήμερα η Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά ,  κ.Χριστίνα Τετράδη.

Στην συνέντευξη  που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη, αναφέρθηκε στην απερχόμενη τουριστική περίοδο , που όπως και η ίδια είχε εκτιμήσει πριν την έναρξη της, είχε εντυπωσιακή άνοδο , γεγονός που σηματοδοτεί  σταθερή ανοδική πορεία για τα επόμενα χρόνια.

Η κ.Τετράδη, επεσήμανε ότι η αύξηση της τουριστικής κίνησης την φετινή περίοδο , δεν μεταφράζεται και οικονομικά για τους επιχειρηματίες, τονίζοντας μάλιστα ότι σε πολλές περιπτώσεις οι απολαβές ήταν πολύ μικρές.

«Εκτός της συμμετοχής μας σε Εκθέσεις, κάνουμε ότι μπορούμε, ακόμη και σε κακές χρονιές,  με όλα τα μέσα που έχουμε, να προβάλλουμε το νησί μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ.Τετράδη  ενώ αναφερόμενη στον Οργανισμό Τουρισμού μίλησε για χρονικές καθυστερήσεις στην δημιουργία του αφού η προσπάθεια ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την δημιουργία Ένωσης Ξενοδόχων Ζακύνθου, θέμα που  είχε αναφερθεί στον IonianRadio.gr, από τον  κ.Θ.Κολπονδίνο , η κ. Τετράδη  δήλωσε ότι, «οδεύουμε προς τα εκεί, γίνονται συζητήσεις , οι οποίες προχωράνε καλά, λόγω του ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι επικεφαλής των συλλόγων» και επεσήμανε ότι το θέμα μάλλον είναι διαδικαστικό αφού η εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των συλλόγων ξενοδόχων του νησιού μας, δίνει την εικόνα λειτουργίας υπό τη μορφή Ομοσπονδίας».


Ολόκληρη την συνέντευξη της κ.Χ.Τετράδη μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (15.11.2013)


Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADIO