ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


«Ο Οργανισμός Τουρισμού, είναι πλέον νομική πραγματικότητα», τόνισε σε αποκλειστικές δηλώσεις  του, στον ΙοnianRadio.gr, o Πρόεδρος του φορέα κ.Π.Κολύρης , εκφράζοντας παράλληλα  την πεποίθηση ότι πολύ σύντομα όλοι οι φορείς θα πλαισιώσουν και θα στηρίξουν τον Οργανισμό.

«Αναγνωρίστηκε νομικά, εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο ,πλέον λειτουργεί νόμιμα και στις επόμενες δύο εβδομάδες θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη επίσημη συνεδρίαση…» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Κολύρης, κάνοντας αναφορά στη συνέχεια στην πρώτη άτυπη συνεδρίαση,  στην οποία είχε εγκριθεί  η προβολή της Ζακύνθου και η συμμετοχή της σε Εκθέσεις.  Στην πρώτη επίσημη συνεδρίαση των επόμενων ημερών σύμφωνα με τις δηλώσεις του  Προέδρου του φορέα, θα γίνει κατανομή των θέσεων και θα ενεργοποιηθούν δραστηριότητες.

Τέλος ο κ.Κολύρης, έκανε αναφορά στο Επιμελητήριο Ζακύνθου, τονίζοντας ότι επειδή είναι ένας πολύ χρήσιμος θεσμός, θα πρέπει να στραφεί προς νέες στρατηγικές στήριξης των μελών του, αφήνοντας έξω ιδεολογίες και γνώμες που δεν ενδιαφέρουν.

«Από το 2015, το Επιμελητήριο θα αποτελεί ένα εθελοντικό οργανισμό και θα πρέπει να δείξει ότι κάνει έργο. Πρέπει να κάνει σοβαρή επανεκκίνηση της λειτουργίας του», δήλωσε ολοκληρώνοντας την συνέντευξη του.


Ολόκληρη την συνέντευξη του κ.Παναγιώτη Κολύρη μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (12.11.2013)


Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADIO