ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ρόδος, Μύκονος, Κως, Κέρκυρα, Κρήτη, Σαντορίνη και άλλα νησιά υποδέχτηκαν σήμερα δεκάδες πτήσεις - Στα Χανιά ο ΓΓ του ΕΟΤ υποδέχθηκε 110 Δανούς τουρίστες - Τι ισχύει για τα πρωτόκολλα στα αεροδρόμια και πώς έρχονται οι τουρίστες στην Ελλάδα - Ενέργειες από κυβερνητικά στελέχη για να ανοίξει η Νυμφαία στους τουρίστες - Θεοχάρης: «Ανοίγουμε πανιά με ασφάλεια»
Με ενθουσιασμό και... ανοιχτές αγκάλες υποδέχτηκαν σήμερα, τη δεύτερη ημέρα μετά την επανεκκίνηση του τουρισμού, τα αεροδρόμια της χώρας δεκάδες πτήσεις με τουρίστες που έσπευσαν να επισκεφθούν τη Ελλάδα στην έναρξη της τουριστικής σεζόν.
Τόσο στις μεγάλες πόλεις, όσο και στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, τα αεροδρόμια «ζωντάνεψαν» από τις εικόνες επισκεπτών από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις που κατέφθαναν με... ανεβασμένη διάθεση, έτοιμοι να απολαύσουν τις διακοπές που στερήθηκαν όλη την προηγούμενη χρονιά λόγω της πανδημίας.
Οι πρώτες πτήσεις από το εξωτερικό άρχισαν να καταφθάνουν σήμερα το πρωί στο αεροδρομιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τους τουρίστες να έχουν προορισμό τα ελληνικά νησιά, αλλά και περιοχές της ενδοχώρας -κυρίως της Πελοποννήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ PROTOTHEMA.GR: ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ| Δεκάδες πτήσεις έφτασαν σήμερα στα νησιά - Γέμισαν τα σοκάκια της Μυκόνου από επισκέπτες

ΠΗΓΗ| protothema.gr