ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ| « Υποδεχόμαστε τους  πρώτους επισκέπτες στο νησί μας τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας … Εύχομαι  καλή διαμονή στου επισκέπτες μας και καλή επιτυχία στους επαγγελματίες  της τουριστικής οικογένειας»
Η Ζάκυνθος  υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης τους πρώτους τουρίστες από την Τσεχία.  
Οι 134 επιβάτες βγήκαν από το αεροπλάνο με τους ανθρώπους του αεροδρομίου να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις αποστάσεις που προβλέπονται. 
Τους πρώτους τουρίστες υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, κ. Γιώργος Στασινόπουλος,  ο οποίος δήλωσε στην Zante Press24 « Υποδεχόμαστε  τους  πρώτους επισκέπτες στο νησί μας τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Η Χώρα μας κατάφερε σε αυτή την δύσκολη, για πολλούς λόγους, περίοδο  να μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία, χτίζοντας το brand ενός από τους ασφαλέστερους σε ολόκληρο τον κόσμο  τουριστικούς προορισμούς. Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε από την πρώτη στιγμή και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με απτά αποτελέσματα. Εύχομαι  καλή διαμονή στου επισκέπτες μας και καλή επιτυχία στους επαγγελματίες  της τουριστικής οικογένειας»