ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από τη Philoxenia 2019,  σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο IonianRadio.gr , ο τ. Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου, κ.Αντώνης Νικολουδάκης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι, «Η Ελλάδα έχει ανασυνταχθεί και η αγορά αναβαθμίζεται. Η Philoxenia, ανοίγεται ακόμη περισσότερο διεθνώς και εμείς είμαστε εδώ , να επιμένουμε και να ενισχύουμε αυτή την προσπάθεια».
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ.Νικολουδάκης , δήλωσε με νόημα, ότι «ο τόπος έχει ανάγκη από κοινή εκπροσώπηση», προσθέτοντας, ότι «ο ξενοδοχειακός κλάδος ,πρέπει να ενωθεί, κάτι το οποίο έχει γίνει κατανοητό από όλους τους ώριμους συναδέλφους», προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο, την ανάγκη ίδρυσης ένωσης ξενοδόχων Ζακύνθου και Οργανισμού τουρισμού.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο κ.Νικολουδάκης μαζί με δύο σεφ από τις επιχειρήσεις του, υποστήριξαν την προσπάθεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο, το περίπτερο της ΠΙΝ στην έκθεση Philoxenia με τις γευστικές τους δημιουργίες, προβάλλοντας ακόμη περισσότερο την γαστρονομία της Ζακύνθου.Στα πλαίσια της ενίσχυση που οφείλουμε να κάνουμε, στείλαμε από το ξενοδοχεία μας, 2 μαγείρους για να είναι πιο εντυπωσιακή η παρουσία της γαστρονομίας μας, στη Philoxenia 2019 ,  που είναι η ισχυρότερη διεθνής έκθεση της νοτιοανατολικής μεσογείου.
Η Ζάκυνθος είναι σημαντικό να εκπροσωπείται, με όσο πιο ενισχυτικό τρόπο μπορεί. Φέτος τιμώμενη χώρα είναι η Πολωνία, που είναι η 2η αγορά στο νησί μας, μετά την βρετανική.
Η άποψη του κ. Κολπονδίνου , με βρίσκει  απόλυτα σύμφωνο και ξεκάθαρα.
Ο ξενοδοχειακός  κλάδος, πρέπει να ενωθεί και έχει γίνει κατανοητό από όλους τους ώριμους συναδέλφους.
Μπορεί κάποιοι συνάδελφοι, να εκτιμούν ότι μία ενωτική πορεία δεν θα είχε αποτέλεσμα, όμως είναι πλέον επιλογή του καθενός να συνταθεί ή όχι.
Είμαστε σε μία εποχή που ο επαγγελματικός στρουθοκαμηλισμός δε θα φέρει κανένα αποτέλεσμα
 Τα μηνύματα και εδώ είναι αισιόδοξα
Η Ελλάδα έχει ανασυνταχθεί, η αγορά αναβαθμίζεται. Η Philoxenia ανοίγεται πάρα πολύ διεθνώς , επιμένουμε σε αυτό και θα συνεχίσουμε να το ενισχύουμε

OΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (10/11/2019) ΣΤΟ http://www.ionianradio.gr/