ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Συνεχίζοντας τις επαφές με επιχειρηματίες, αλλά και με τους αιρετούς της Ζακύνθου, αντιπροσωπεία της νέας διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο Ζακύνθου τον Δήμαρχο, Νικήτα Αρετάκη.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνος αθλητικού τομέα, Σταύρος Κακολυρης και ο Αντιδήμαρχος και  Αναπληρωτής Δημάρχου, Νικήτας Σπίνος.

Τα μέλη της διοίκησης του ΑΠΣ αρχικά εξήραν το έργο της δημοτικής αρχής και  ζήτησαν από τον Δήμαρχο την στήριξη και την βοήθεια του, ώστε να λυθούν σημαντικά προβλήματα όπως αυτό  μέρους της κερκίδας που είναι ακατάλληλη.

Σημαντική ήταν και η παρέμβαση του Προέδρου των Παλαιμάχων, κ.Μάκη Πυλαρινού, ο οποίος αφού έπλεξε το εγκώμιο της προηγούμενης διοίκησης του Στέλιου Γούναρη, ζήτησε από τον Δήμαρχο, να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στην πρώτη ομάδα του νησιού.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα , ο Δήμαρχος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην διοίκηση του συλλόγου, δηλώνοντας στήριξη   στην προσπάθεια που κάνει,  ενώ τους προέτρεψε, να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μελλοντικές δράσεις προς όφελος της κοινωνίας της Ζακύνθου.