ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
            Καλούνται τα τακτικά και ταμειακώς εντάξει μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Ζακύνθου «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Καταστατικού, την Κυριακή 27 Μαρτίου  2022 και ώρα 11:00 π.μ. το πρωί, στον πολυχώρο-Καφέ «Κόκκινος Βράχος», στην Τακτική και Καταστατική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.
 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Συνέλευσης είναι
  1. Εκλογή Προέδρου της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και Γραμματέα Εργασιών
  2. Έκθεση Ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής
  3. Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού Ταμείου 2021
  4. Έγκριση Προϋπολογισμού για το έτος 2022
  5. Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου – Έκθεση Πεπραγμένων 2021
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα να μετέχουν και να ψηφίζουν όσα μέλη θα συμπεριληφθούν στον Κατάλογο των μελών του Συλλόγου που θα συνταχθεί και θα αναρτηθεί ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του Συλλόγου καθώς και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του γραφείου όπως αυτά προβλέπονται στο ν.4726/2020 έως Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022.
Επισημαίνουμε ότι ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» θα τηρήσει με αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν τότε, για την προστασία όλων των συμμετεχόντων. Η συμμετοχή των μελών και των συνοδών τους στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ( Εγγραφή, διαδικασίες Γενικής Συνέλευσης, ψηφοφορία) θα επιτρέπεται μόνο με τη χρήση μάσκας και επιπλέον κατά την προσέλευση των Συνέδρων και των συνοδών τους θα απαιτείται και η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας & ενός εκ των κάτωθι:
 
  • Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19 (Πράσινο Πιστοποιητικό)
  • Βεβαίωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού Covid-19
  • Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR 72 ωρών, ή Rapid Test 48 ωρών
Δεν θα γίνουν αποδεκτές βεβαιώσεις αποτελεσμάτων αυτοδιαγνωστικών       ελέγχων- self test!!!
 
Συμμετέχοντες που έχουν νοσήσει από τον Covid-19 εντός του τελευταίου 3μήνου προ της Γενικής Συνέλευσης, θα πρέπει να εκδώσουν Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19 (Πράσινο Πιστοποιητικό), σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
 
Σε περίπτωση που οι αρμόδιες αρχές της Ελληνικής πολιτείας αναπροσαρμόσουν τους όρους εισόδου και παραμονής σε κλειστούς χώρους, είναι αυτονόητο ότι οι ανωτέρω προϋποθέσεις θα τροποποιηθούν ανάλογα.
 
Τονίζεται ιδιαιτέρως προς τα μέλη ότι σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την αναφερόμενη ημερομηνία, η Τακτική και Καταστατική Γενική  Συνέλευση σύμφωνα με το Καταστατικό ( άρθρο 14 ) συνέρχεται την Δευτέρα 04 Απριλίου 2022, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.
 
Αγαπητοί συνάδελφοι από αυτή τη Γενική Συνέλευση δεν πρέπει να λείψει κανείς
 
Με εκτίμηση για το Δ.Σ.
 
 
 
Ο Πρόεδρος                                                                        Η Γεν. Γραμματέας
 
 
Σκιαδόπουλος Γιάννης                                                            Παγανοπούλου Ιουλία