ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ :«Τώρα ενώ συμμετέχει ο Δήμαρχος δεν συμμετέχει η ΑΝΑΔΡΑΣΗ»

ΝΑΥΑΓΙΟ |«Τη Δευτέρα συνεδριάζει η επιτροπή παρουσία του Δημάρχου»
  • «Χθες δεν πραγματοποιήθηκε πάλι συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , η ΑΝΑΔΡΑΣΗ ήταν στο φουαγιέ αλλά  δεν μπήκαν μέσα όπως το ίδιο έκανε και ο κ.Μαρινάκης…. Σχολίασε ο κ. Αρμένης και ο κ..Φεραδούρος,  ήθελε να καυτηριάσουμε το θέμα για την μη συμπλήρωση των δημοτικών συμβούλων»
  • ΝΑΥΑΓΙΟ |«Τη Δευτέρα συνεδριάζει η επιτροπή και καλεί και το δήμαρχο . Από αυτό θα κριθούν πολλά. Εμείς είμαστε παρών να βοηθήσουμε. Δεν υπάρχει άρνηση από το δήμο. Είναι παντού παρών ο δήμος»
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζακύνθου), μιλά ΕΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr

«Χθες δεν πραγματοποιήθηκε πάλι συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , η ΑΝΑΔΡΑΣΗ ήταν στο φουαγιέ αλλά  δεν μπήκαν μέσα όπως το ίδιο έκανε και ο κ.Μαρινάκης.
Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που δεν μπήκαν στη συνεδρίαση, ο δήμαρχος συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης.  Ήμασταν 13 δημοτικοί σύμβουλοι, έχω βγάλει ήδη πρόσκληση  για τηλεφωνική συνεδρίαση, την Τετάρτη με 3 επείγοντα θέματα , ουσιαστικά, όπως αναμόρφωση προϋπολογισμού , χρηματικά ποσά για πολίτες και άδειες για καντίνες.
Για τον Αύγουστο θα είναι η τελευταία συνεδρίαση θεωρώ.
Δεν ξέρω τι μήνυμα ήθελε να στείλει η ΑΝΑΔΡΑΣΗ. Τώρα ενώ παρουσιάζεται ο δήμαρχος δεν παρουσιάζεται η ΑΝΑΔΡΑΣΗ
Σχολίασε ο κ. Αρμένης και ο κ..Φεραδούρος,  ήθελε να καυτηριάσουμε το θέμα για την μη συμπλήρωση των δημοτικών συμβούλων».
ΝΑΥΑΓΙΟ|
«Αναλάβαμε όταν ξεκίνησε η καλοκαιρινή σαιζόν και βάλαμε ανθρώπους και στη χερσαία και στην παραθαλάσσια ζώνη. Το άτομο στη παραλία συντόνιζε λίγο τη κατάσταση και η παραλία ενημέρωνε τους τουρίστες,  ότι πρέπει να είναι καθαρή. Όταν ανέλαβε η σεκιούριτι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4 σεκιούριτι,  οι οποίοι θα μπορούσαν να πουν στους τουρίστες να μην αφήσουν τα σκουπίδια τους.
Θεωρώ ότι και τα καραβάκια πρέπει να βοηθήσουν στη διαδικασία
Η επιτροπή μας επέβαλε να φύγουν οι υπάλληλοι του δήμου γιατί θα αναλάμβανε  η επιτροπή με δικούς της .
Τη Δευτέρα συνεδριάζει η επιτροπή και καλεί και το δήμαρχο . Από αυτό θα κριθούν πολλά. Εμείς είμαστε παρών να βοηθήσουμε. Δεν υπάρχει άρνηση από το δήμο. Είναι παντού παρών ο δήμος.
Κάθε μέρα μιλάω με το ναυαγοσώστη. Μου είπε ότι ήταν λίγα και ξαφνικά έγιναν πολλά. Πως ξαφνικά από 2 μπουκάλια μαζεύτηκε σωρός ούτε και εμείς δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε
Ο δήμος είναι εδώ είναι συνεργάσιμος. Δεν μας ζητήθηκε κάτι…»

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ στο IonianRadio.gr - (VIDEO)