ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • Για την αποκομιδή των απορριμμάτων: «Σκουπίδια παντού …»- Για ΛΙΒΑ: «Γιατί ο Δήμαρχος δεν πάει στον Εισαγγελέα; Θα επισκεφτούμε τον κ.Αρετάκη»-«Ακόμη δεν έχουμε δει κάτι για το βιολογικό... Δεν υπάρχει η πυρασφάλεια» 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ| ΔΡΙΜΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΒΑ «ΣΤΡΑΓΓΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;»
ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΦΟΔΣΑ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΔΑΡΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ «ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ», ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ».
ΤΕΛΟΣ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η κ.ΜΟΘΩΝΑΙΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΙΒΑ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ « ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΛΙΒΑ ΤΟ 2023  ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ».

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ(ΠΡΟΕΔΡΟΣ «ΒΡΑΧΙΟΝΑ») ΜΙΛΑ «ΕΚΤΕΝΩΣ» ΣΤΟ IONIAN RADIO.GR
  • Τουρισμός
«Από ότι φαίνεται από την εικόνα που έχουμε όλοι, θα έχουμε μια καλύτερη χρονιά, μπορεί να φτάσουμε στο 70-80% του 2019. Εύχομαι να είναι και περισσότερα.
Το πρόβλημα των απορριμμάτων είναι σημαντικό και μεγάλο, και παρά τις προσπάθειες γενικότερα,   οι κάδοι είναι γεμάτοι. Και να αδειάσουν σε 10 λεπτά θα είναι γεμάτοι. Θα έχουμε θέμα και στην αποκομιδή και θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Βέβαια μέσα οι κάδοι έχουν τα πάντα και αυτά τα πάντα ανεβαίνουν στο ΛΙΒΑ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο δήμος δεν μαζεύει τους διαλυμένους κάδους … έπρεπε ήδη να έχουν φύγει από  το δρόμο».
  • Απαντά στις δηλώσεις και στα χρονοδιαγράμματα που έδωσε στην δημοσιότητα η Αντπεριφερειαρχης Ζακύνθου και μέλος του δ.σ του Περιφερειακού ΦΟΔΣΑ
«Η κατάσταση στο ΛΙΒΑ χειροτερεύει. Σήμερα πέτυχα 3 πρες  κοντεινερ. 22 τόνοι φεύγουν την ημέρα και μπάζουμε 100 και σε λίγο καιρό θα μπαζουμε200. Θα κάνουμε νέα προσπάθεια και στη πυροσβεστική γιατί δεν έχει γίνει κάτι. Ακόμη δεν έχουμε δει κάτι για το βιολογικό και δεν υπάρχει η πυρασφάλεια.
Η κατάσταση δεν ελέγχεται, είναι ίδια και χειροτερεύει. Χύμα τα σκουπίδια τόνοι. Βέβαια δεν είδαμε και με τις καταγγελίες του δημάρχου να υπάρχει κάποια κινητικότητα.
 
Μου κάνει εντύπωση αυτή η σιγή μετά τις καταγγελίες του δημάρχου. Αντί να υπάρξει μεγάλη κινητικότητα…. Γιατί ο δήμαρχος δεν πάει στον εισαγγελέα; Δεν μπορούμε να πετάμε ένα πυροτέχνημα. Έτσι, δεν γίνεται κάτι
Δεν υπάρχει επόμενο βήμα. Το είχα πει ότι οι δηλώσεις του δημάρχου είναι  σοβαρές και μετά θα υπάρξει σιγή. Δεν ήθελα να το πω αλλιώς, να το πω κολωτούμπα.
Θα πρέπει να ξέρουν η περιφέρεια και ο δήμος ότι   12ο/2023 αν δεν έχουμε εργοστάσιο θα πάμε πάλι από την αρχή. Εύχομαι να μη βγούμε αληθινοί ότι δεν θα έχουμε το 2023 εργοστάσιο στο ΛΙΒΑ. Δεν υπάρχει προσπάθεια. Ο ΛΙΒΑΣ είναι μη αντιστρέψιμος.
Και ο κ.Κάρδαρης τοποθετείται με τις ανησυχίες τις δικές μας τον τελευταίο καιρό.
Αν πάρουμε μια σειρά σε ότι έχει να κάνει με το ΛΙΒΑ ήμασταν οι μόνοι που λέγαμε αλήθειες και μας επιβεβαιώνουν».