ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • Ο Δήμαρχος πρότεινε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με υδροφόρες του είπα « ξεχάστε το» … «Θα το δούμε στη συνέχεια και σύντομα», μου είπε…
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ «ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ «ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 60 ΚΥΒΙΚΑ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 30. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ;»
ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
«ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ» ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Ο κ.ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ.
Ο κ. ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΚΟΛΥΡΗ , ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ.ΠΛΑΝΟΥ), ΜΙΛΑ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΟ IONIANRADIO.GR
  • «Το πρόβλημα του δημάρχου, είναι ότι θέλει να είναι μόνος του. Το λέω ειλικρινά και στενοχωριέμαι. Δεν μπορεί μόνος του όσο δυνατός και να είναι ,να λειτουργήσει μόνος του , με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αυτά τα προβλήματα»
  • «Ένα μικρό πρόβλημα που υπήρχε σε περιοχή το αποκαταστήσαμε …Τη λύση  τελικά την έδωσε ο Σταύρος Κακολύρης και μπράβο του και συγχαρητήρια. Κάποια στιγμή πρέπει να παίρνουν πρωτοβουλίες κάποιοι που είναι δίπλα στο δήμαρχο»
 «Η υδροδότηση είναι ένα μεγάλο θέμα και πάγιο. Συνεχίζεται μέχρι να δούμε πότε θα δούμε κάτι. Μέχρι στιγμής παραμένει άλυτο.
Ένα μικρό πρόβλημα που υπήρχε σε περιοχή το αποκαταστήσαμε αλλά καταφέραμε να το κάνουμε μεγάλο. Την ημέρα του Αγίου Αντωνίου πλημύρισε ένα ρέμα προς το Κάραβελ και γέμισε η γεώτρηση με μπάζα. Αποτέλεσμα ήταν να βουλώσει η αντλία και να μην έχουμε νερό. Το έλεγα  ότι πρέπει να βγάλουμε την αντλία, την βγάλαμε και δόθηκε λύση αμέσως.
Το πρόβλημα  του δημάρχου, είναι ότι θέλει να είναι μόνος του. Το λέω ειλικρινά και στενοχωριέμαι. Δεν μπορεί μόνος του όσο δυνατός και να είναι ,να λειτουργήσει μόνος του , με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αυτά τα προβλήματα.
Δεν επιτρέπεται να καθυστερούμε για δυο(2) ώρες δουλειά. Δεν μπορεί όμως ένας δήμαρχος να ασχολείται με όλα.
Τη λύση  τελικά την έδωσε ο Σταύρος Κακολύρης και μπράβο του και συγχαρητήρια. Κάποια στιγμή πρέπει να παίρνουν πρωτοβουλίες κάποιοι που είναι δίπλα στο δήμαρχο.
Σήμερα που είχαμε συνάντηση με το δήμαρχο, το συζητήσαμε αυτό το θέμα, γιατί χρειάστηκε καθάρισμα και  στη γεώτρηση.
Όταν κάποιος προσπαθεί πρέπει να του λέμε κι ένα ευχαριστώ .
Στη περιοχή η κατάσταση είναι δραματική για τη σαιζόν του καλοκαιριού, γιατί πρέπει να έχουμε 60 κυβικά νερό  την ώρα και έχουμε 30 σε συνεχή ροή. Καλείται ο δήμαρχος να βρει τον τρόπο. Σήμερα μου είπε ότι δεν μπορούν να καλυφτούν αυτά τα κυβικά με υδροφόρες. Έπρεπε να είχε κάνει κάτι και δεν ξέρω τι θα γίνει στην συνέχεια.
Η πρόταση του είναι με τις υδροφόρες αλλά  αυτό του είπα « ξεχάστε το» … «Θα το δούμε στη συνέχεια και σύντομα»,  μου είπε.
Ζήτησε συνεργασία, μου είπε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε και του είπα να νοικιάσουμε νέες γεωτρήσεις για να υδροδοτηθούμε άμεσα. Με απλές κινήσεις μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Όμως μόνος του είναι αδύνατον να τα προλάβει όλα.
Τουριστικά δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε αρνητικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Πριν τον πόλεμο όμως, πήγαιναν πολύ καλύτερα τα πράγματα . Όμως καλά πηγαίνουμε».