ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

«Σύντομα τα έγγραφα για την πυρασφάλεια του ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ … Δεν κάνουν το σταυρό τους που ανοίξαμε το θέατρο;»
«Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…  ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ| «ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ… ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΔΗΛΑ; ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ;» ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ «ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΕΦΑΛΕΣ;»
ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ , ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ    ΟΤΙ  «Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ» ΕΝΩ ΔΗΛΩΣΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΑΣΗ ΟΤΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Σ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ» ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΦΙΣΒΗΤΕΙΣΑΙ Ο κ.ΚΑΝΔΗΛΑΣ «ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ…».
ΤΕΛΟΣ Ο κ.ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΠΕΤΣΑ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…»   
               
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ  (Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Αρκαδίων- Υπ.Πολιτισμού Δήμου Ζακύνθου)
 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ |
Δεν μου αρέσει να κάνω πολιτική εκφράζομαι με τη ψυχή μου. 20 χρόνια ήταν εγκαταλελειμμένο και όταν ανέλαβα ως αντιδήμαρχος είπα στο δήμαρχο θα ανοίξει. Μου είπε να το επισκεφτούμε, να το κοιτάξουμε, όπως και κάναμε. Πήρα το θέμα προσωπικά επάνω μου. Ρώτησα αν έχει άδεια και υπάρχει. Ρώτησα και για την πυρασφάλεια. Ελέγχτηκε μέσα και είδα ότι έχει όλα τα μηχανήματα. Θεώρησα ότι έχει και πυρασφάλεια αφού έχει πάρει άδεια. Έπεσαν όλοι οι κεραυνοί να μας σκοτώσουν που το ανοίξαμε. Έγινε μία ωραία παράσταση, μια λυρική βραδιά. Έλειπαν όμως τα χαρτιά της πυρασφάλειας. Το έχουμε δρομολογήσει και το συντομότερο θα έχουμε τα χαρτιά και θα λειτουργήσει. Τι θέλουν να σκοτώνουν το δήμαρχο τον Κάνδηλα; Δεν κάνουν το σταυρό τους που το ανοίξαμε και σύντομα θα έχουμε και την πυρασφάλεια;
Ήρθε  από το Σκουληκάδο ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ και τους είπα ότι επειδή δεν έχουμε πάρει ακόμη τη πυρασφάλεια, να κάνουν την εκδήλωση τους στο Σαρακηνάδο και αργότερα κάνουν στο δημοτικό θέατρο.  Από τους συναδέλφους έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα και νομίζω ότι δεν αξίζει .
Μέσα στην εβδομάδα θα πάω στη πυροσβεστική και το συντομότερο θα έχουμε την πυρασφάλεια στα χέρια μας.
30-40 χρόνια που λειτουργούσε το υπαίθριο, γιατί δεν το έκαναν θέμα που λειτουργούσε παράνομα;
Τώρα βρήκαν, να τα φτιάξει όλα ο Αρετάκης με τον Κάνδηλα; Τώρα όλοι να μας κατηγορήσουν και να μας φάνε. Δεν πειράζει…
Ανοίξαμε το θέατρο, κάναμε αγώνα, θα έπρεπε να έρθουν όλες οι αρχές. Παραδέχομαι το μητροπολίτη…
Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι είπαν ότι , θα το εγκαινιάσουν εκείνοι κάποια στιγμή… δεν το εγκαινίαζαν τόσα χρόνια που ήταν κεφαλές; Εμείς παλεύουμε, δίνουμε τον αγώνα μας με αξιοπρέπεια, με δήμαρχο τον κ.Αρετάκη και δεν φοβόμαστε τίποτα.
 
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ |
Έκανα μία συνάντηση, κάλεσα την επιτροπή εγώ προσωπικά να συζητήσουμε. Ήρθαν γύρω στα 15 άτομα. Έφεραν αντιρρήσεις για το δήμαρχο, ότι τους είπε πως δεν τους εμπιστεύεται…. Δεν έδωσα σημασία. Εμένα μου είπε ο δήμαρχος, να καλέσω την επιτροπή και να κάνουμε ένα ωραίο όπως παλιά, ζακυνθινό καρναβάλι. Αρνήθηκαν και ήθελαν να κάνουν δικό τους καρναβάλι, όχι να συμμετέχουν στο καρναβάλι του δήμου.
Ήταν γύρω στα 30 άτομα που μαζεύονταν και οργάνωναν το  καρναβάλι. Κάποιες κυρίες αρνήθηκαν να έρθουν . Τους ευχαρίστησα και έφυγα βάζοντας αναπληρωτή μου τον κ.Σπίνο και τον κ.Στραβόλαιμο.
Έκαναν κάποιες συναντήσεις, μίλησαν και δρομολόγησαν με αξιόλογα άτομα και το καρναβάλι προχωράει κανονικά.
Έχω καλέσει όλα τα πολιτιστικά σωματεία για να μη βρεθεί κάποιος αύριο και πει δεν μας κάλεσαν. Όποιος αγαπάει τη Ζάκυνθο και θέλει καρναβάλι, πρέπει να έρθει μαζί μας και να συμμετέχει.
Τους είπα να μας φέρουν προτάσεις και ότι ο δήμαρχος προσφέρεται να στηρίξει.
Σήμερα μίλησα με τον Διονύση Ραψομανίκη και τον ευχαριστούμε που είναι διαθέσιμο σε ότι χρειαστούμε να μας στηρίξει .
Έχουμε ήδη προγραμματίσει γκρουπ αλλά την Πέμπτη θα μπορώ να ενημερώσω αναλυτικά, μετά και τη συνάντηση της Τετάρτης.
Το σκεπτικό μου είναι, να ετοιμαστούμε με την επιτροπή, να έχουμε μιλήσει με τα σχήματα και αν βάση υγειονομικών μέτρων μας αφήσουν, θα κάνουμε πολλές ωραίες εκδηλώσεις.
Ο δήμαρχος δεν έφερε καμία αντίρρηση και είπε ότι σε ότι χρειαστεί είναι κοντά για να γίνει ένα ωραίο καρναβάλι.
Και οι συνάδελφοι που λένε δεν υπάρχει πολιτισμός, τους προκαλώ να έρθουν να βγούμε στο σταθμό σας.
Κακία δεν κρατάω και τους καλώ όλους να έρθουν την Τετάρτη, να δώσουμε μια μάχη για τη Ζάκυνθο.
Κάποιοι συνάδελφοι βγαίνουν και προσπαθούν να ρίξουν λάσπη. Εγώ και ο κ.Πάστρας δίνουμε τη ψυχή μας. Δίνω τον καλύτερο μου  εαυτό και τρέχω και ενδιαφέρομαι για όλη τη ζακυνθο

«ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, 6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ»
Εξασφάλισα 6 εκατομμύρια ευρώ από τον υπουργό κ. Πέτσα, εγώ προσωπικά, για την ύδρευση της Ζακύνθου . Μου υποσχέθηκε ότι το έργο θα το εντάξουμε, μου είπε 99% και εγώ λέω 100%

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent