ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ  ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 - ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ
  • «Ο ρόλος του θεματικού αντιπεριφερειάρχη είναι επιτελικός, να σχεδιάζει και να προγραμματίζει. Αν όμως καταφέρουμε ο επιτελικός να γίνει εκτελεστικός, τότε είναι επιτυχία. Αυτός είναι και στόχος μου»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ |(Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας)
  • Με την ιδιότητα του προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ
«Σάρωσε για άλλη μια φορά και έκανε το νησί μας περήφανο. Έφερε πρωτιές στη Κρήτη και αυτό έχει σημασία. Άμα υπάρχει θέληση, σωστή υποδομή και σωστό αθλητικό πνεύμα, όλοι οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν
  • 5 χρυσά 8 αργυρά και 3 χάλκινα.
Είμαστε από τους καλύτερους συλλόγους ζίου ζίτσου και εκεί είναι ο στόχος. Όπως και να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας στη πειθαρχία. Χρόνια ο προπονητής μας και εμείς σαν δσ αυτό κοιτάμε .
Η νησιωτικότητα δημιουργεί πολλά προβλήματα. Για να κάνουμε προπονήσεις με άλλους συλλόγους, πρέπει ν α μπούμε σε σειρά εξόδων για να ταξιδέψουμε, κάτι που είναι δύσκολο για τους γονείς.
Στηρίζει  το επιμελητήριο, στήριξε και στο Ντουμπάι στους διεθνείς αγώνες και είναι δίπλα μας. Όμως αν δεν υπάρχει γενικό πλαίσιο, να στηρίζει αυτούς τους συλλόγους είναι πρόβλημα. Είναι δύσκολο να γνωρίσουν τα παιδιά συναθλητές από άλλα σωματεία. Συγχαρητήρια στον κ. Παναγιωτοπουλο, στους γονείς που στηρίζουν τους αθλητές και στους πραγματικούς ήρωες που είναι οι αθλητές.
Ο προπονητής μας έχει μάθει πειθαρχία αλλά και  ν α μη χαριζόμαστε σε κανέναν…»
 
ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ |

«Έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε ήρεμα, παραγωγικά και με αποτέλεσμα.  Είχε παρουσιαστεί ένα πρόβλημα από το σταθμό σας ,  για έξοδα που επιχειρηματίες καλούνταν να κάνουν ενώ δεν είχαν πάρει χρήματα. Δεν το αφήσαμε έτσι. Στείλαμε χαρτί στο ΕΦΕΠΑΕ και στο  υπουργείο και τονίσαμε το πρόβλημα. Κατάλαβαν ότι αν δεν γίνει άμεση τροποποίηση και δε συμπεριληφθεί στο νόμο , θα αναγκαστούν να μπουν σε μεγάλη δαπάνη, για να καλύψουν το όριο τους και για να μπορούν μετά να είναι δικαιούχοι να πάρουν το πρόγραμμα.  Προχθές ήρθε η 10η τροποποίηση, αυτό γίνεται οδηγία στη διαχείριση του προγράμματος και έτσι θα έχουν όλο το 2022 να κάνουν τις δαπάνες και να τρέξει το πρόγραμμα χωρίς καμία ανωμαλία. Δεν το αφήσαμε το θέμα.
Τη στιγμή που υπηρετούμε μία θέση πρέπει να δίνουμε λύση . Εκεί είναι η επιτυχημένη πολιτική μας. Να λύνουμε τα προβλήματα και τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου. Αυτούς τους λίγους μήνες ο διαρκής στόχος μας είναι, να συνδέσουμε τις επιχειρήσεις, με τα επιχειρηματικά εργαλεία. Θα ενημερώνουμε και τον τελευταίο επιχειρηματία για τα χρηματοδοτικά προγράμματα ανεξάρτητα αν δικαιούται η όχι. Τέλος τα κλειστά γραφεία ,  είμαστε στη διαφάνεια, ενημερώνουμε καθημερινά με δελτία τύπου, γιατί θέλουμε και η δουλειά μας να φαίνεται, αλλά και να παράγουμε έργο που θα φτάνει στον πολίτη.
Ο ρόλος του θεματικού αντιπεριφερειάρχη είναι επιτελικός, να σχεδιάζει και να προγραμματίζει. Αν όμως καταφέρουμε ο επιτελικός να γίνει εκτελεστικός, τότε είναι επιτυχία. Αυτός είναι και στόχος μου.
Ελπίζουμε η β΄ φάση  του προγράμματος,  να πληρωθεί και ο τελευταίος δικαιούχος, ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας
Θα κριθούμε ατομικά και συνολικά για τη δουλειά που κάνουμε και πιστεύω ότι ο καθένας μας το βράδυ που πάει σπίτι του, πρέπει να είναι ήσυχος, ότι έκανε το καλύτερο για τη κοινωνία. Έτσι θα μπορεί να κοιτάει το πολίτη στα μάτια και να ζητήσει πάλι την ψήφο του
Στην αγορά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Οι εκπτώσεις δεν δούλεψαν, δεν υπάρχει χρηματική ροή. Οι επιχειρήσεις υπολειτουργούσαν».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent