• «Να αλλάξει η κ.Καψαμπέλη χαρακτήρα και συμπεριφορά …»
  • «Δεν έχουμε διάθεση να είμαστε απέναντι στη δημοτική αρχή με τα τουφέκια επί 8 ώρες. Ρωτήστε τους κυρίους Βαρβαρίγο, Κακολύρη και τους άλλους αντιδημάρχους…. Γνωρίζουν πάρα πολλά. Πρέπει να μιλήσουν. Οφείλουν να μιλήσουν και στο εαυτό τους και στην κοινωνία που τους έστειλε εκεί, που τους έχει ψηφίσει και τους πληρώνει για να εκτελούν τα καθήκοντα τους. Πρέπει να μιλήσουν. Πλέον φαίνονται»

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ζακύνθου)
«Είχαμε εξέλιξη βέβαια, μετά την καταγγελία, αν και  τα πράγματα δεν θα έπρεπε να φτάσουν εδώ. Έγινε πρώτη συζήτηση. Τη Δευτέρα μαζί με τον κ. Σπίνο, τον τεχνικό ασφαλείας και τη γιατρό εργασίας, θα  συζητήσουμε το σχέδιο δράσης. Αυτό είναι θετικό, το πρώτο βήμα έγινε αμέσως και θεωρώ ότι κάτι θα γίνει.
Έγιναν κάποια πράγματα , ζητήσαμε και με έγγραφα να γίνει το σχέδιο δράσης. Δεν μπορεί μετ α από 14 μήνες πανδημίας να τρέχουμε και να μην ξέρουμε τι να κάνουμε. Στο θέμα της προφύλαξης έγιναν αρκετά πράγματα ως προς τη προφύλαξη, αλλά ως προς το σχέδιο δράσης δεν έχει γίνει τίποτα.
Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε και εύχομαι και ελπίζω, να γίνουν πράξη.
Δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο, ήδη η καταγγελία μας είναι στην εισαγγελία Ζακύνθου. Εμείς έχουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζονται , για να στηρίξουμε αυτή τη καταγγελία μας.
Το σχέδιο δράσης, είναι οι εισηγήσεις των δυο ειδικών και αυτών που το χειρίζονται. Υπήρξε κρούσμα στο δήμο και έγινε το απόλυτο αλαλούμ. Κάναμε πλούσιες τις τηλεφωνικές εταιρείες. Ατέλειωτες ώρες χωρίς αποτέλεσμα. Θα μπορούσε να γραφτεί και τοπική ομιλία για τα καρναβάλια.
Δεν θα μπω πιο αναλυτικά σε αυτό το θέμα δημόσια. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το τι έγινε.
Είναι πράγματα που δημόσια δεν μπορώ να τα πω. Υπήρξαν ατέλειωτες τηλεφωνικές συζητήσεις, μεταξύ των εμπλεκομένων και με την κ.Καψαμπέλη και τον κ.Σπίνο.
Ας δώσουν απαντήσεις αυτοί που πρέπει να δώσουν απαντήσεις, οι επιστήμονες και αυτοί που είναι στη διοίκηση.
Αυτή τη στιγμή εξετάζουν πως θα μου κάνουν μηνύσεις ΕΔΕ κλπ. Μένω στο Τσιλιβί. Ας έρθουν να με συλλάβουν. Δυστυχώς θεωρούν ότι ο Νίκος Μαρίνος είναι ο αντίπαλος τους και αυτό ς που θέλει το κακό τους. Δεν υπολογίζουν ότι υπάρχει ένα ΔΣ που εισπράττει καθημερινά παράπονα, δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε τα μάτια και τα αυτιά των εργαζομένων και επικεντρώνονται στο πρόσωπο μου. Εύκολο άλλοθι είναι ο Νίκος Μαρίνος. Μου καταλογίζουν αντιπολίτευση, αλλά δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.
Σαν εργαζόμενοι έχουμε κάνει προσπάθειες για καλύτερη σχέση με τη κ.Καψαμπέλη. Είμαστε απορημένοι με την παρατεταμένη αυτή συμπεριφορά που διαρκεί 2 χρόνια τώρα.
Θεωρεί ότι όλα αυτά τα δημιουργώ εγώ προσωπικά. Κάνει λάθος και καλό είναι να το δουν σύντομα. Αν το επιτρέπει ο εγωισμός τους βέβαια,  θα είναι καλό , γιατί έχουμε 2 χρόνια ακόμη. Τελικός αποδέκτης είναι ο τόπος μας και αυτός θα ζημιωθεί.
Με αναρτήσεις μου προσπάθησα να απαλύνω τα πράγματα. Της είχα δώσει συγχαρητήρια της κ.Καψαμπέλη, που δεν πιτών ψεύτικα. Το έκανα για να ενισχύσω τις σχέσεις.
Υπάρχει θέμα, κάνει λάθος αν νομίζει ότι είναι διεκδικήσεις προσωπικές του Νίκου Μαρίνου . Εγώ εκφράζω την αντίληψη του 99% των εργαζομένων. Κανείς μας δεν έχει διάθεση να πηγαίνει στη δουλειά του και να σκέφτεται πως θα κάνει κακό στη κ.Καψαμπέλη. πρέπει να δουν ποια είναι η ατμόσφαιρα μέσα στο δήμο. Είναι ηλεκτρισμένη…
Κοντά μας σήμερα στην πλατεία Σολωμού που κάναμε στάση εργασίας, ήρθε ο αντιδήμαρχος ο κ.Βαρβαρίγος και τον ευχαριστώ όπως ακόμη   και ευχαριστώ τον Γιώργο Αρμένη  και τον Άγγελο Σεβαστιάδη, αλλά και τον Δημήτρη Κουτσογιάννη για τα καλά λόγια που λέει για εμάς.
Δε μπορεί ο δήμαρχος να είναι στο γραφείο του και η κ.Καψαμπέλη να βγάζει αποφάσεις, χωρείς διαύγεια χωρίς τίποτα. Η ουσία είναι να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές. Δεν έχουμε διάθεση να είμαστε απέναντι στη δημοτική αρχή με τα τουφέκια επί 8 ώρες. Ρωτήστε τους κυρίους Βαρβαρίγο, Κακολύρη  και τους άλλους αντιδημάρχους…. Γνωρίζουν πάρα πολλά. Πρέπει να μιλήσουν. Οφείλουν να μιλήσουν και στο εαυτό τους και στην κοινωνία που τους έστειλε εκεί, που τους έχει ψηφίσει και τους πληρώνει για να εκτελούν τα καθήκοντα τους. Πρέπει να μιλήσουν. Πλέον φαίνονται.
Εκμεταλλεύονται την αδυναμία επιλογών που έχει ο δήμαρχος.  Έλεος πια με τους εργαζόμενους. Αν αλλάξει η κ.Καψαμπέλη χαρακτήρα και συμπεριφορά, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Έχουμε θέμα μαζί της, όχι ως πρόσωπο, αλλά ως συμπεριφορά.
Ο κ.Μαρίνος έτυχε να είναι ο πρόεδρος και βγαίνει και εκπροσωπεί τους εργαζόμενους, αλλά δεν είναι μονός του στο ΔΣ,  είναι και η Ασπασία Σούλη, η Αθηνά Φαραού, ο Τάκης Κόκλας, ο Διονύσης Κόκλας - Βενετικος, ο Νίκος Λαλαγιάννης , ο Διονύσης Μάργαρης. Όλοι αυτοί εισπράττουν τη μέση αντίληψη των εργαζόμενων του δήμου».

                 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent