ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΖΙΜΗΣ | ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ  ΧΥΤΑ ,ΓΙΑ ΚΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΘΩΝΑΙΟΥ :«ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ, ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ …»
  • «Αυτές οι κουβέντες ότι θα λειτουργήσει ο βιολογικός δεν ισχύουν… ποτέ δεν θα λειτουργήσει… το κόστος είναι μεγάλο. Δε διαψεύδω κανέναν, αλλά λέω αυτά που έχω ζήσει 15 χρόνια»
ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ:«ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο κ.ΣΤΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΡΩΝ, ΑΛΛΑ …»
  • «Όταν θες επιτροπή με εξωθεσμικούς, το πρώτο που ρωτάς είναι το τουριστικό τμήμα. Μιλώ σαν πρώην αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου, που έκανα αγώνα να φτιάξω το τουριστικό τμήμα, που γνωρίζω ότι είναι αξιόλογα άτομα».
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΖΙΜΗΣ ( τ.Β'Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου – Πρόεδρος Επιτροπής Κατοίκων Καλαμακίου- Τ.Σ Καλαμακίου)
 
Πόσο πίσω έχουμε μείνει; Πως έχουμε καταστρέψει την Ελλάδα μας; όταν δεν ψηφίζουμε οργανισμό τουρισμού στο επιμελητήριο, όταν έχουμε πληρώσει ΕΤΙΝ-ΣΑΖ-ΑΝΕΤΕΖ, δεν πρέπει το επιμελητήριο να βάλει μυαλό και να κάτσει λίγο πίσω;
Θα μπορούσε να κάνει μία αξιοπρεπέστατη προβολή από σήμερα μέχρι τέλος Μαΐου. Είναι πολύ εύκολο σήμερα με το διαδίκτυο. Άρα δεν χρειάζονται επιτροπή τουρισμού με 3 θεσμικούς και 5 εξωθεσμικούς.
Από την ημέρα που αποχωρήσαμε μέχρι σήμερα, υπάρχει τουριστικό τμήμα. Γιατί δεν παίρνουν την άποψη αυτών στο τουριστικό τμήμα; Και μαζί με τους εξωθεσμικούς να διαφημίσουν αυτό το όμορφο νησί;
Περιμένω να δω έγγραφο προς το δήμο και την περιφέρεια που να τους ζητήθηκε να συμμετέχουν και αρνήθηκαν. Χωρίς δήμο απαγορεύεται να φτιάξεις οτιδήποτε. Για μένα κοιμούνται . Από τη στιγμή που υπάρχει ο κορονοιός τι κάνουμε; Κάνουμε ένα πρόγραμμα με τον τρίτο μεγαλύτερο φορέα, δίνουμε σαφείς εντολές στο τμήμα τουρισμού του επιμελητηρίου… προγραμματίζεις, το περνάς από διοικητικό συμβούλιο και τέλειωσε.
Αυτό που κάνουν στο επιμελητήριο είναι προεκλογική εκστρατεία. Τους ξέρω έναν, έναν.
Σε θέματα υποδομών όταν φέραμε με τον κ.Στασινοπουλο, ότι πρέπει να κάνουμε παρεμβάσεις στον εκάστοτε δήμαρχο, έγινε πόλεμος εκεί μέσα. Διέλυσαν το συμβούλιο … δηλαδή να μην πάμε ποτέ στον εκάστοτε δήμαρχο για θέματα του νησιού μας;
Όταν θες επιτροπή με εξωθεσμικούς, το πρώτο που ρωτάς είναι το τουριστικό τμήμα.  Μιλώ σαν πρώην αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου, που έκανα αγώνα να φτιάξω το τουριστικό τμήμα, που γνωρίζω ότι είναι αξιόλογα άτομα.
Αυτός που ασχολείται με την ΠΕΖ προλαβαίνει τους πάντες, κάνει πολλά έργα και δεν κουράζεται κιόλας. Είθισται σε αυτό το νησί , όποιος πηγαίνει καλά και κάνει δύο πράγματα να του κόβουν τα πόδια…. Δεν θα το καταφέρουν με τον κ.Στασινόπουλο…..
Πιστεύεται ότι μία τουριστική επιτροπή, χωρίς το τμήμα τουρισμού θα λειτουργήσει; Τον πρόεδρο του τουριστικού τμήματος,  ούτε καν τον ρώτησαν. Μόνο τον κ.Μποτώνη έβαλαν.
Το τουριστικό τμήμα αποφάσισε ο κ.Μποτώνης να εκπροσωπήσει το τουριστικό τμήμα; Αν μάθω ότι πέρασε από διοικητικό συμβούλιο το θέμα της επιτροπής και αν μάθω ότι τα λεφτά που θα ξοδευτούν, θα περάσουν από δ.σ, ναι, θα συμφωνήσω. Τίποτα  όμως δεν έχει γίνει . Εμένα με πονάει που κάποιοι θα καπηλευτούν κάποια χρήματα. Θα μπορούσαν να βοηθήσουν και τους ζακυνθινούς με ένα λογιστή, ένα δικηγόρο, με τον κωδικό αλληλεγγύης….
Το επιμελητήριο κάνει μόνο διοικητική επιτροπή,  για να είναι  μόνο, εμείς και εμείς.
Ο δήμος κάνει κουμάντο στο νησί αλλά δυστυχώς κοιμάται.
Ποιος θα διαφωνούσε σε μια σωστή επιτροπή τουρισμού; Πολύ καλά έκανε ο κ.Στουφής που ψήφισε παρών, αλλά….
 
ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ  ΧΥΤΑ, ΓΙΑ ΚΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΘΩΝΑΙΟΥ
 
Αν ήταν σοβαρή η κίνηση για την αποκατάσταση του ΧΥΤΑ θα μας ειδοποιήσουν και την επιτροπή Καλαμακίου να παρευρεθούμε. Δεν το έκαναν…  Αρχίζει κάτι , δεν θα  πω να μυρίζει, θα πω ότι αρχίζει κάτι και συμβαίνει… Αυτές οι κουβέντες ότι θα λειτουργήσει ο βιολογικός δεν ισχύουν… ποτέ δεν θα λειτουργήσει… το κόστος είναι μεγάλο. Δε διαψεύδω κανέναν, αλλά λέω αυτά που έχω ζήσει 15 χρόνια.
Ο κ. Στασινόπουλος δεν είναι υπεύθυνος ούτε για το ΣΚΟΠΟ ούτε για το ΛΙΒΑ. Όταν ήρθε ο κ.Ιωάννου απόρησε και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα να τελειώσει το θέμα του ΣΚΟΠΟΥ. Το έδωσε σε υπουργείο και θα χρηματοδοτηθεί με 3 εκατομμύρια ευρώ. Εμείς ζητάμε τώρα , να τοποθετηθεί ένας εργολάβος, να παρακολουθεί πως βρυχάται αυτό το τέρας. Είναι υπόθεση 2.000 ευρώ, ώστε να συσσωρεύει τα στραγγίδια εκεί που πρέπει.
Μήπως στραβά πηγαίναμε για το ΣΚΟΠΟ; Στο ΛΙΒΑ έχουμε εργολάβο. Γιατί ν α μην υπάρχει και στο ΣΚΟΠΟ;
Ο κ.Βαρδακαστάνης, διεκδίκησε 5 και του έρχονται 10. Όταν ο ομιλών, ζητά κόμβο και τον έχει, ζητά άσφαλτο και πέφτει αμέσως, εεε,  αναγνωρίζουμε κάποια πράγματα στη περιφέρεια. Πήγα στο Βασιλικό και άκουσα ο ίδιος, που είπαν στον κ.Στασινόπουλο «ζητήσαμε 7 και μας κάνατε 12».


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent