ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Οι λογικές της παρέας ποτέ δε δίνουν λύση!»
ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ  (Πρόεδρος ΕΛΦΕΕΖ)
ΕΝΟΙΚΙΑ – ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ |
«Αυτή τη στιγμή η ζημιά είναι τεράστια για την οικονομία. Αν πάμε σε καθολικό lockdown θα έχει η χώρα ζημιά 2,5 δις την εβδομάδα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι όλα αυτά τα κόστη με το τέλος της πανδημίας θα ξαναεπιμεριστούν
Όλα αυτά τα κόστη θα ξαναγυρίσουν και θα επιμεριστούν στις παραγωγικές μονάδες , είτε ιδιώτες, είτε επιχειρήσεις, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες.
Όσο δεν υπακούμε στο σύστημα να ξεπεράσουμε το θέμα, δεν θα μπορέσουμε να βγούμε ποτέ.
Τα τρία (3) βασικά θέματα είναι με τα ενοίκια. Πρέπει όλοι οι ιδιοκτήτες που έχουν νοικιασμένα ακίνητα, να δουν αν είναι σωστά καταχωρημένα και αν είναι συνδεδεμένα. Για να λειτουργήσει το σύστημα πρέπει να είναι σωστά αποτυπωμένα.
Δίνεται και η η δυνατότητα μέχρι 15/3 να μπουν και να κάνουν όλες τις αλλαγές και τις βελτιώσεις.
Αν κάποιος θέλει να ξέρει ότι θα πληρωθεί, πρέπει  το σύστημα να διαβάζει τα στοιχεία. Οι συνάδελφοι είναι όλοι διαβασμένοι και κανένας δεν μπορεί να πει, ότι οι λογιστές της Ζακύνθου δε δίνουν λύση.
Η επιστρεπτέα βγήκε σήμερα, πλέον έχει πάρει το νούμερο 232/2021, θα είναι περίπου στις 800 χιλιάδες αιτούντες, αλλά τα χρήματα είναι στις 500.000. Άρα θα μπουν πάλι κόφτες.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να χωριστούν ανά κλάδο, πρέπει να βοηθηθούν οι μικρές επιχειρήσεις, οι μεγάλες έχουν πάρει ότι έχουν πάρει.
Των εργαζομένων τα ποσά είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ποτέ δεν τελειώνουν, σαφώς χρειάζεται και μεγαλύτερη ενίσχυση. Η άποψη είναι ότι πρέπει να υπάρξει στήριξη θέσεων εργασίας, στήριξη των επιχειρήσεων, να συνεχιστεί το ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, να υπάρξει στήριξη ανά κλάδο.
Πρέπει όλοι να μεταφέρουμε αυτά τα μηνύματα, είναι υποχρέωση μας. Πρέπει ο καθένας από το δικό του φορέα, από το δικό του μετερίζι, να πιέσει, ώστε να φτάσει το μήνυμα επάνω».
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ |
«Όλα αυτά τα χρόνια αυτό που λέμε και προκρίνουμε είναι ότι πρέπει να περάσουμε από την κοινωνία των αρεστών στην κοινωνία των αρίστων.
Περάσαμε παγκόσμιο ευτελισμό από το 2010 και μετά.  Βλέπετε με τι στόμφο αναφέρονται οι γείτονες στο ελληνικό έθνος. Η ομάδα των αρεστών ουδέποτε θα δώσει λύση.
To  σύνθημα όλων των χρόνων ήταν, όχι στους αρεστούς αλλά σε μία κοινωνία που ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι έχει την αξία του. Οι λογικές της παρέας ποτέ δε δίνουν λύση
Κοιτάμε μπροστά ... ».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent