ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ (ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΟΡΘΟΝΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ)| «ΑΜΕΣΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ … ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ»

Από τις χιονισμένες Ορθωνιές  ο Μπάμπης Τσουκαλάς(Κάτοικος Μαριών και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου)

«Ευχάριστο γεγονός το χιόνι που έπεσε, γιατί δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο νησί.
Μετά από πολλά χρόνια πάνω από 15 με 20 χρόνια έχω να δω σταλακτίτες , είναι εντυπωσιακό.
Έχουμε μία φάρμα με ζώα, σηκωνόμαστε νωρίς γι αυτό το λόγο, και πραγματικά σήμερα στις 7 το πρωί όταν βγήκαμε έξω , ήταν λες και βρισκόμασταν κάπου αλλού, όχι στη Ζάκυνθο.
Αμέσως ήρθαν τα μηχανήματα για καθαρισμό αν και δεν υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο. Όλοι γνωρίζουμε ότι το χιόνι γλιστρά άλλωστε και δεν πρέπει ν α μετακινούμαστε εύκολα.
Κανένα πρόβλημα δεν είχαμε με την ηλεκτροδότηση στο χωριό.
Θέλω να ευχαριστήσω το κ. Στασινόπουλο που ενδιαφέρθηκε για το χωριό μας».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ (Πρ. ΟΡΘΟΝΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ)| «ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΠΕΖ) ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ» - «ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ 40 TEST ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ»
«Απόψε είναι δύσκολη η βραδιά γι αυτούς που κυκλοφορούν
Όσο αφορά τις υπηρεσίες δήμου και πολιτικής προστασίας κινήθηκαν αμέσως από νωρίς και όλα κινήθηκαν θετικά και πολύ ομαλά. Από τις οκτώμισι το πρωί ήταν παρών και 7:15 το πρωί με πήρε η αστυνομία Αλυκών για να δει τι γίνεται στο χωριό και αν μπορούν να έρθουν επάνω. Προβλήματα ηλεκτροδότησης δεν είχαμε.
Στο χωριό μας έγιναν 40 τεστ και ήταν όλα αρνητικά. Έμειναν μερικοί αλλά έχω υπόσχεση από την κ.Καψαμπέλη και τον κ. Στασινόπουλο ότι θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα για να γίνουν και τα υπόλοιπα.
Μου είπαν 11 η ώρα και είχα καλέσει τους πολίτες στην πλατεία. Εξυπηρετήθηκα απλά και δεν γνώριζα τίποτα παραπάνω».

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent