ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 «ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Α.ΚΟΜΙΩΤΗ ΚΑΙ Γ.ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗ. ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ Δ.Κ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΡΕΤΑΚΗ-ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ»
ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ « ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΠΡΈΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΗΜΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ»
ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΣΑΖ, ΑΝΕΤΕΖ, ΕΑΣΖ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ «ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ, ΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ – ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ»

οΤάσος Τζίμης (Τοπικός σύμβουλος κοινότητας Καλαμακίου)

 

Ότι και αν κάναμε οι εθελοντές, δεν βάζουν   μυαλό και γεμίζουν οι δρόμοι με ότι πετάνε από το αυτοκίνητο τους.

Διατηρούμε καθαρή την είσοδο του αεροδρομίου και  καταφέραμε μετά από 8 χρόνια να υπάρχει πρόσβαση.

Βοηθήσαμε και κόψαμε χόρτα και σε άλλες πλευρές του Καλαμακίου και θα συνεχίσουμε. Θα καθαρίσουμε το δρόμο του ΚΤΕΟ.

Συμφωνώ με τον πρόεδρο Παντοκράτορα και το κ.Κομιωτη. Το τελευταίο έργο που έγινε εδώ, ήταν όταν  ήμουν πρόεδρος

Να πάμε πίσω στη δημαρχία μας. Ο τοπικό ς δήμαρχος σκύβει στα προβλήματα μας. Και Μαρουδας και Κομιωτης έσκυβαν στα προβλήματα του Καλαμακίου

10 χρόνια έχει να γίνει έργο στο Καλαμάκι και έχουμε το έκτρωμα της πίσσας πάνω από το σκάμμα της αποχέτευσης, όπου χάθηκαν οι επιταγές, και το έκτρωμα στο δρόμο του ΚΤΕΟ

Τι να μας νοιάξει όταν κάναμε άνοιγμα κεφαλαίου της ΣΑΖ κι αμέσως μετά χάθηκε η ΣΑΖ?

Τι να μιλήσουμε όταν η ΕΑΣΖ έχει διαλύσει;

Τι να πούμε όταν η ΑΝΕΤΕΖ χρεωστάει και δεν ενδιαφέρεται κανένας;

Τι να πούμε όταν ο Εισαγγελέας μπαίνει στο δήμο και παίρνει τα κομπιούτερ επί Παύλου Κολοκοτσά;

 

Αυτοί όλοι είναι έτοιμοι να ξανακατέβουν. Παρακολουθούν τον κ. Αρετάκη….                                                                                                     Όσο αφορά τη χρηματοδότηση στο ΧΥΤΑ… Αν υπήρχε μελέτη και δεν είναι φιάσκο τότε θα το έφερναν προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλια. Αν έγινε από τις τεχνικές υπηρεσίες δεν θα έπρεπε να πάει στο δημοτικό συμβούλιο; Δεν θα έπρεπε να βγει ο κ.Αρμένης να πει ότι «δε φτάνει ρε παιδιά το ένα εκατομμύριο»

Ότι ξέρουν οι πολιτικοί της Ζακύνθου, εκτός Αρετάκη και Ανδρέα Ξένο ξέρω κι εγώ ….

Το Καλαμάκι για το ΣΚΟΠΟ θέλει 3 εκατομμύρια και ναι, να τα διαχειριστεί ο κ.Αρετάκης….

 

Αυτά είχαμε  ενημερώσει κι εγώ και ο Ζαρανης, τον κ.Στασινόπουλο

Δεν φτύνει το ένα εκατομμύριο με τίποτα. Όμως ας φέρουν το ένα… Θα το φέρουν; Ή θα είναι σαν τις 600.000 €ώ που μας είχε υποσχεθεί ό κ.Τσίπηρας;

Έχω βγει από τα ρούχα μου  .. ο κ. Τσίπηρας είχε σκοπό να στρέψει τους ζακυνθινούς εναντίον μας, αλλά ….

Το crystal beach που έχει νόμιμη άδεια και το Kalamaki , έχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες στη παραλία. Το άλλο κομμάτι μέχρι το zante beach δεν έχει. Αυτό είναι η σημερινή δημοτική αρχή.

Δεν υπάρχει μία τουαλέτα να πάει ο ντόπιος, ή ο ξένος. Τέλειωσαν… Δεν με  ενδιαφέρει πόσα χρήματα έπαιρνε ο κ.Βαρδακαστάνης και τι λέει ο δήμαρχος…. Εμένα με ενδιαφέρει να υπάρχουν τουαλέτες

 

Φίλος από Βρετανία μου έστειλε μήνυμα «Πρόσεχε οι pub εδώ  άνοιξαν χθες και όλοι αγνόησαν τα μέτρα. Η κυβέρνηση κλείνει κωμοπόλεις, τα μέτρα αυξάνονται»

Το χειμώνα θα έχουμε πείνα… και αντί να έχουμε καθαρή Ζάκυνθο για να δουλέψουμε του χρόνου,  τους στέλνουμε σε άλλα νησιά τους τουρίστες.

 

 

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent