ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟΝίκος Ζαράνης (υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος – «επανεκκίνηση τώρα!»)"Αυτό το έγγραφο υπάρχει αρκετά χρόνια πίσω και το οποίο λέει ότι οι ανοιχτοί ΧΥΤΑ εκπέμπουν διάφορα αέρια που επηρεάζουν την υγεία στα 5χλμ. Αυτό το έγγραφο κατέθεσα στο δικαστήριο Μάλιστα προχωράει από όσο γνωρίζω και μια ανάλογη μελέτη στα Λιόσια.
Ο φορέας το πιο πιθανό είναι να μην γνώριζε αυτό το έγγραφο. Το κατέθεσα στο δικαστήριο και πήρε διάσταση γιατί υπήρξαν εκεί κάποιοι δημοσιογράφοι και το άκουσαν.
Δεν υπάρχει κάποιοι χαρτί από κάποιο γιατρό που να λέει κάτι τέτοιο, οπότε μη το πάμε κάπου παραπάνω και τρομάξουμε τον κόσμο. Το κατέθεσα για να δείξω την αμεσότητα . Δεν υπάρχει λόγος να τρομάξουμε τον κόσμο.
Θα επιμείνω και θα πω να μην προτρέχουμε, δεν υπάρχει κάποιο έγγραφο από γιατρό. Από εκεί και πέρα ήθελα να δείξω την αμεσότητα. Ο Σκοπός τελεία και παύλα έπρεπε να είχε κλείσει. Το ότι δεν είναι αυτά που υπάρχουν στραγγίδια όπως ισχυρίζονται, αυτά είναι δικαιολογίες. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα και δεν πρέπει να περιμένουμε. Πρέπει να βρεθεί ο τρόπος της ολοκληρωτικής αποκατάστασης του"