ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Επισημαίνοντας ότι ο Πάνος Καμμένος είναι πολύ αυθόρμητος, λίγο άπειρος και έγινε περισσότερο αλαζονικός απ' ό,τι έπρεπε, ο Δημήτρης Σταμάτης μία ημέρα μετά την παραίτησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανέφερε ότι το κόμμα δημιουργήθηκε πολύ βιαστικά.

Για βιαστική δημιουργία των Ανεξάρτητων Ελλήνων και για αλαζονεία Καμμένου έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης μια μέρα μετά την παραίτησή του από το κόμμα.

Όπως επισήμανε παραμένει οραματιστής κεντροδεξιάς, σημειώνοντας πωςι εδώ και καιρό έχει μιλήσει για έναν νέο λαϊκό συναγερμό και χωρίς να κρύβει την ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Κώστα Καραμανλή.

"Μας υποχρέωσαν να δανειστούμε με όρους αποικιοκρατικούς για να έχουμε τεράστιο χρέος, σε μια φτωχή χώρα με πλούσια κοιτάσματα.

Κανείς δεν δικαιούται να πει ότι δεν ήξερε ότι τα πράγματα οδηγούνται μεθοδευμένα υπό ομηρία, υπό τη διακυβέρνηση της τρόικας" υποστήριξε για την κατάσταση που επικρατεί μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε μάλιστα λόγο για "ρουφιάνους της τρόικας που την ενημερώνουν από την πίσω πόρτα".


 πηγή news247.gr