ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Σήμερα έπεσαν επιτέλους οι μάσκες. Φανερά ενοχλημένοι απ την άρση των μέτρων - όπως εισηγήθηκε η επιτροπή λοιμοξιολόγων, φανερά ενοχλημένοι απ την καλή πορεία του τουρισμού στο νησί μας, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο, άρχισαν να απειλούν ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη …»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ |

Αφού επένδυσαν στην καταστροφή για να δικαιολογήσουν την πολιτική τους ύπαρξη. Τώρα προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Ευχαριστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου για την ανακοίνωση που εξέδωσε. Σήμερα απλά επιβεβαίωσε όσα όλη Ζάκυνθος γνώριζε αλλά ίσως δεν ήθελε να πιστέψει.
Σήμερα έπεσαν επιτέλους οι μάσκες. Φανερά ενοχλημένοι απ την άρση των μέτρων - όπως εισηγήθηκε η επιτροπή λοιμοξιολόγων, φανερά ενοχλημένοι απ την καλή πορεία του τουρισμού στο νησί μας, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο, άρχισαν να απειλούν ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Γιατί;
Γιατί οι Ζακυνθινοί επέδειξαν υπευθυνότητα;
Γιατί απλά το νησί ανταπεξέρχεται στις όποιες δυσκολίες; Ποιοι τα κάνουν αυτά;
Αυτοί που επι 4,5 χρόνια διακυβέρνησης βύθισαν το νησί στην ανυπαρξία και την ανυποληψία. Αυτοί που σήμερα λοιδορούν τον βουλευτή τους, που στήριξαν επί 7 χρόνια. Τους αφήνουμε όμως στην κρίση της κοινωνίας. Στην κρίση της γιαγιάς και του παππού που με ένα ραντεβού εμβολιάστηκαν στο νοσοκομείο που τόσο αυτοί είχαν απαξιώσει τα προηγούμενα χρόνια. Τους αφήνουμε στην κρίση του Ζακυνθινού που αγωνιούσε αν θα βρει δουλειά το καλοκαίρι, στην κρίση του επιχειρηματία που φοβόταν το αύριο.
Τους αφήνουμε στη μιζέρια τους, η Ζάκυνθος προχωρά μπροστά.
  
          
ΔΕΕΠ ΝΔ Ζακύνθου - Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Ζακύνθου Καρδιανός Μπούκιος Διονύσιος