ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στη Κροατία βρέθηκε το 4ήμερο η Giostra di Zante , για τις εκδηλώσεις της “Alka”.
Η πρόσκληση ήταν από τον πρόεδρο (της Alka) Stipe Jukic και τον Περιφεριάρχη Blazenko Boban. Στην αποστολή συμμετείχαν : Μαρία Κολπονδινου(δημοσίων σχέσεων) Αντρεας Ρετσης Χριστίνα Μουζακη(ταμίας) Μαύρα Κάρδαρη(αντιπρόεδρος) του Δ.Σ.
Έγινε ανταλλαγή δώρων στο Δημαρχείο με όλες τις αποστολές και επίσης ένας χαιρετισμός από τον κάθε εκπρόσωπο.
 Το ταξίδι στο Sinj της Κροατιας ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κροατικής Δημοκρατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς.  Μια εγκάρδια συνάντηση που είχε επίσης ο Πρόεδρος Milanovic με τις άλλες δύο ξένες αντιπροσωπείες, τον Oristano και της Σουλμονα,  μιας προσπαθειας που στοχεύει στην πραγματοποίηση του Giostra del Mediterraneo: μια περιηγητική εκδήλωση που θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική τοποθεσία μεταξύ εκείνων που θα ενταχθούν στο έργο.
Το πρωί ξεκίνησε με μια επίσκεψη στο δημαρχείο Sinj με τις αντιπροσωπείες που υποδέχτηκε ο δήμαρχος Miro Bulj. Και ο ίδιος δήλωσε ενθουσιώδης και υπέρ της πρωτοβουλίας των τεσσάρων πόλεων που στοχεύει "στη δημιουργία ενός ενάρετου συστήματος που στοχεύει στην τουριστική ανάπτυξη μέσω της μόλυνσης των πολιτισμών, των ριζών τους και των παραδόσεών τους υπό την επιρροή της Ευρωπαϊκής .Η εντατικοποίηση αυτού του είδους της σχέσης είναι πολύ σημαντική για την εδραίωση της εκδήλωσής στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος που θέλουμε επίσης να ακολουθήσουμε και κυρίως με την υποστήριξη των θεσμών ".

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρωτόκολλα Covid σε όλες τις εκδηλώσεις ακολουθήθηκαν κατά γράμμα, ενώ στις τριήμερες εκδηλώσεις μπορούσαν να διέλθουν μόνον όσοι είχα πιστοποιητικό εμβολιασμού.