ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το  Μουσείο Χέλμη ΦυσικήςΙστορίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του Μουσείου και το αναγνωστικό σας κοινό οτι στις 6 -7 -8- Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα το επιστημονικό- εκπαιδευτικόσυνέδριο με θέμα«βιοποικιλότητα – κλιματικήαλλαγή – οι επιπτώσεις της σε νησιωτικάοικοσυστήματα.»
Το συνέδριο έλαβε χώρα υπό την εποπτεία της ΠεριφέρειαςΙονίωνΝήσων, του φορέα διαχείρισης Καλαμά- Αχέροντα- Κέρκυρας και του ΙονίουΠανεπιστημίου. Συμμετείχαν αξιόλογοι ακαδημαϊκοί επιστήμονες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Καλαμά – Αχέροντα – Κέρκυρας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Ιόνιου Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, των Δήμων: Β.Μ.Ν. Κέρκυρας - της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας-Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων – της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας-Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου – της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας-Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας και του Κ.Π.Ε Κέρκυραςκαι βεβαίως το ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΕΛΜΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Εισηγητής του μουσείου ήταν ο πρόεδρος του σωματείου μας κος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ με θέμα «βιοποικιλότητα – κλιματικήαλλαγή η περίπτωση της Ζακύνθου μέσα από τις αίθουσες του Μουσείου Χέλμη Φυσικής Ιστορίας.»
Η συμμετοχή μας έτυχε της πλήρους αναγνώρισης , αποδοχής καθώς και άριστηςκριτικής .

Με την επιστολή μας εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την πρόσκληση, την αναγνώριση της συμβολής μας  , για την αμέριστηστήριξη σας στην οργανωτική επιτροπή του φορέα διαχείρισης Καλαμά- Αχέροντα- Κέρκυρας κο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΚΟ, τον καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου κο ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΜΑΡΚΟ.
Ιδιαιτέρα ευχαριστούμε τον κο ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΚΙΝΗ για το ειλικρινές ενδιαφέρον του, για τα θέματα που απασχολούν το  μουσείο μας το οποίο αποτυπώθηκε καθ` όλη την διάρκεια του συνεδρίου .
Επίσης θερμά ευχαριστούμε τον πρόεδρο των φίλων του μουσείου κο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ για την άψογηπαρουσίαση του. Αισθανθήκαμε περήφανοι που εκπροσωπήσαμε επάξια τον τόπο μας .
Για μια ακόμηφoρά σας ευχαριστούμε και προσβλέπουμε σε μελλοντικές συνεργασίες μαζί σας.

                                                                                         

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ Μ.Χ.Φ.Ι.

ΧΕΛΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.