ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Με χριστουγεννιάτικες  μελωδίες  και σε κλίμα  εορταστικό πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση έξω από το κτίριο της ΠΕΖ, το απόγευμα της Κυριακής 8/12/2019, πλημυρίζοντας άρωμα και χρώμα Χριστουγέννων, το κέντρο της πόλης.
 Η εκδήλωση έγινε παρουσία της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ.Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου, του Βουλευτή Ζακύνθου Δ.Ακτύπη, των αντιπεριφερειαρχών, Ανδριώτη Μελίτας(Κέρκυρας), Ανδρέα Κτενά (Λευκάδας), Σταύρου Τραυλού (Κεφαλονιάς) καθώς και των θεματικών αντιπεριφερειαρχών Ζακύνθου  Κώστα Καποδίστρια και Κατερίνας Μοθωναίου.
Ακούστηκαν γιορτινά τραγούδια, μελωδίες αλλά και τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τη Φιλαρμονική Ζακύνθου, ενώ εκατοντάδες λαμπιόνια άναψαν μετά την αντίστροφη  μέτρηση που ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Στασινόπουλος, κάλεσε το  κόσμο να κάνει μετρώντας αντίστροφα από το 5 στο 0.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με εκπλήξεις που περίμεναν τους συμμετέχοντες που παρευρέθησαν προκειμένου να ξεφύγουν για λίγο από την πραγματικότητα της καθημερινότητας.
Η εκδήλωση μεταδόθηκε απευθείας μέσω fb στο προφίλ Δημήτρης Τετράδης , ενώ ακολουθεί και μαγνητοσκοπημένο βίντεο από      το ZanteNewsTime και φωτογραφίες από τη ZantePress24

Εορταστική selfie  της Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο , της ΠΕΖ, με αντιπεριφερειάρχες των Ιονίων νήσων
(Από αριστερά , Ανδρέας Κτενάς, Μελίτα Ανδριώτη, Ρόδη Κράτσα, Σταύρος Τραυλός και πίσω Γιώργος Στασινόπουλος)


Η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ.Ροδη Κράτσα και ο αντιπεριφερειάρχης κ.Γιώργος Στασινόπουλος


Από αριστερά οι αντιπεριφερειάρχες Ανδρέας Κτενάς (Λευκάδας), Μελίτα Ανδριώτη (Κέρκυρας) και οι
θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Ζακύνθου , Κώστας Καποδίστριας και Κατερίνα Μοθωναίου


Ο Αντιδήμαρχος πόλης Ζακύνθου , με τη σύζυγο του  Ελένη και τα δύο τους παιδιά


Ο Αντιδήμαρχος Αρτεμισίων και πολιτισμού κ. Αγγελος Σεβαστιάδης (αριστερά) και ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου κ.
Γιώργος Στασινόπουλος


Η Αντιδήμαρχος Ελατίων και Πρόεδρος των Δημοτικών παιδικών σταθμών κ. Βιβή Καψαμπέλη


Στη φωτογραφία διακρίνεται ο κ. Δ. Μπάστας (περιφερειακός σύμβουλος και τ.θεματικός αντιπεριφερειάρχης ΠΙΝ)