ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Την απολύτως επίκαιρη και διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά "Ζητείται Ψεύτης", θα παρουσιάσει στην Ζάκυνθο στις 26 Ιανουαρίου, το Ιόνιο Θέατρο και ο κ. Θοδωρής Καμπίτσης.

Η παράσταση ασχολείται με τις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με τους ψηφοφόρους τους, διακωμωδώντας μία από τις πτυχές της ελληνικής πολιτικής ζωής. Ο Θεόδωρος Πάρλας ή Ψευτοθόδωρος,δηλώνει επαγγελματίας ψεύτης και έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα για δουλειά.

Μια τυχαία συμπλοκή στο λεωφορείο και ένα χαστούκι που θα δώσει σε έναν επιβάτη θα του ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα ως ιδιαίτερος του βουλευτή Θεόφιλου Φερέκη. Μια καριέρα που βασίζεται στα ασύστολα και κραυγαλέα ψέματα τα οποία σκαρφίζεται, προκειμένου να δικαιολογεί τις απραγματοποίητες υποσχέσεις του βουλευτή προς τους ψηφοφόρους του.

Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Θοδωρής Καμπίτσης, τα σκηνικά ο Νίκος Παπαδάτος και την μουσική επιμέλεια ο Μιχάλης Τσαούσης.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακηνάδου από το Σάββατο 26 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου (εκτός Δευτέρας).
(η φωτογραφία της παράστασης είναι του κ. Νίκου Κοντοσταυλάκη)