ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκουλικάδου «Ερωτόκριτος» με αρωγό το Δήμο Ζακύνθου φιλοξενεί για δύο μόνο παραστάσεις το θεατρικό έργο «Η Φάρμα των Ζώων» του George Orwell.

Η παράσταση πραγματοποιείται από το θεατρικό εργαστήρι του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου και αποτελεί μια πολιτική αλληγορία για μια κοινωνία ελεύθερων και ισότιμων πολιτών.

Το πέρασμα από την επανάσταση στην απολυταρχία και η κατάργηση των δικαιωμάτων, εκείνων που αρχικά θεωρούνταν ίσοι, είναι ο κεντρικό πυρήνας του θέματος με το οποίο καταπιάνεται ο Τζόρτζ Όργουελ στο βιβλίο του «Η φάρμα των ζώων».

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Δημήτρης Δακτυλάς, τα σκηνικά ο Κώστας Μπομπός, τη μουσική η συμπατριώτισσά μας η Έλενα Λύρη (Κακολύρη), τις χορογραφίες η Αλίκη Κασσάνδρα και βοηθός σκηνογράφου η Κατερίνα Βλάχου.


"Ο Σύλλογός μας και το θεατρικό εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου θέλοντας να συμβάλλουν στην ενίσχυση και τη διατήρηση της λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου Μπόχαλης, προσφέρουν στο σχολείο ένα μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τις δύο αυτές παραστάσεις" σημειώνουν οι συντελεστές.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεατρική Σκηνή Ζακύνθου στο Σαρακηνάδο στις 11 και 12 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 21:00.

Τιμή εισόδου: 10€.

Τηλ. κρατήσεων: 26950 61343.