Ο Σταύρος Κοντονής ως Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και διακεκριμένο μέλος του κόμματος, έφερε αρκετές χρηματοδοτήσεις για έργα στη Ζάκυνθο μας. Με την διαφαινόμενη αλλαγή της Κυβέρνησης αλλά και της έδρας του νησιού μας, ποιος είναι ο πιο κατάλληλος Βουλευτής για να προσφέρει ανάλογο έργο στον τόπο του; Κατά την γνώμη των πολλών, η τεχνοκράτης Χριστίνα Τετράδη με σοβαρές γνωριμίες και προσβάσεις στη Νέα Δημοκρατία, μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες του νησιού μας.

Τα αποχετευτικά δίκτυα στο Αμμούδι, τον Αλυκανά, τις Αλυκές, τη Λίμνη Κερίου και την παραλία της Λιθακιάς δεν μπορούν να περιμένουν. Η παραλία του Αργασίου χρήζει άμεσης βελτίωσης και η μελέτη είναι έτοιμη. Το τουριστικό εισόδημα του νησιού αλλά και τα προβλήματα που το ταλαιπωρούν, είναι γνωστά στην Χριστίνα Τετράδη ως Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά αλλά και ως Αντιπροέδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Η πρόσβαση στην Κυβέρνηση είναι κλειδί για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού μας.

Προσωπικά οφείλω να παραδεχτώ ότι η επαγγελματική μου ανάπτυξη οφείλεται κατά κύριο λόγο σε γνωριμίες σε πανευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, με αυτονόητη την συνέπεια, την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία που πρέπει να επιδεικνύεται. Συναισθηματισμοί ή μικροϋποχρεώσεις πρέπει να παραμερίζονται μπροστά στο γενικό συμφέρον. Τέτοιες παλαιοκομματικές αντιλήψεις ήταν, είναι και θα είναι τροχοπέδη για την ανάπτυξη της Ζακύνθου και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Τελευταία ευκαιρία για τη Ζάκυνθο είναι η επόμενη τετραετία με τεχνοκράτη Βουλευτή, Περιφερειάρχη και Δήμαρχο. Το μέλλον ανήκει σε εμάς. Εμείς αποφασίζουμε.
                                                                                                                                                                           Χρήστος Ξένος (Καπετάνιος) – Ξενοδόχος