ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Σπύρος  Λογοθέτης  -Γιατρός  Γ.Ν.Ζ
 
Μιλιά για τους λόγους που γίνονται οι μετασεισμοί στην Ζάκυνθο. Προσωπικά περιμένω σεισμό πάνω απο 5 Ρίχτερ και όχι κάτω απο 5 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο, όπως λέει ο κ.Λέκκας.
Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται σε εξορύξεις στη περιοχή (εκτός απο Κατάκολο) π.χ. στη Πάτρα, όπου υπάρχει και εκεί εξόρυξη (στα σιγανά), μη καταλάβουν οι Ζακυνθινοί γιατί κουνιούνται. Μη ξαφνιαστούν οι Πατρινοί αν συμβεί κάτι εκεί.
Παρατηρείστε πόσο πυκνές ήταν στο παρελθόν οι σεισμολογικές μετρήσεις απο πλοία στη περιοχή του Ιονίου και ειδικά στη Ζάκυνθο.
Σκεφτείτε τί άλλες μετρήσεις έχουν γίνει απο τότε και πόσα δεν γνωρίζουν οι Ζακυνθινοί, όπως π.χ. πως το φυσικό αέριο σε περιοχές που είναι σε σεισμικό ρήγμα συγκεντρώνεται σε ρωγματώσεις του υπεδάφους, κάτι που ευνοεί μεθόδους εξόρυξης που φέρνουν σεισμούς.
Ολα αυτά συμβαίνουν με τις πλάτες της αντιπολίτευσης, που έχει και ένα "προβληματάκι" με το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Δεν είμαι κατά της έρευνας για υδρογονάνθρακες αλλά όλα χρειάζονται έναν τρόπο. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ αλλά να κάνουν στην άκρη οι "ειδικοί" για να μιλήσουν οι πραγματικά ειδικοί. Αξιοκρατία τώρα ή Θάνατος.
Εδώ βλέπω μια κατάσταση που έχει ξεφύγει και μαϊμούδες επιστήμονες να το παίζουν ειδικοί στα ΜΜΕ του καρτέλ και να εφησυχάζουν τον κόσμο, για να προχωράνε οι γεωτρήσεις που θα μας σώσουν απο το χρέος!!! Και σας ρωτώ,
1> Από πότε θα βγεί ΕΠΙΣΗΜΑ φυσικό αέριο στην Ελλάδα;
2> Οι πολυεθνικές θα πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα;
3> Ποιό θα είναι το ανθρώπινο κόστος σε ζωές και στην τοπική οικονομία των περιοχών πάνω απο το ρήγμα του Ιονίου;
Σοβαρευτείτε.